Halálos baleset történt szombaton reggel az M5-ös autópálya 133-as kilométerszelvényében, ahol egy személyautó lesodródott az útról – tájékoztatott a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság.

 Fotók a halálos balesetről – totálkárosra tört egy autó az M5-ösön

Az eddigi információk szerint egy személyautó sofőrje elvesztette uralmát a gépjárműve felett, az autó többször megpördült, a vezető meghalt.

Fotók a halálos balesetről – totálkárosra tört egy autó az M5-ösön

A rendőrség a pályaszakaszt a műszaki mentés és a helyszínelés idejére teljes szélességében lezárta, a határ felé tartó forgalmat Kiskunfélegyházánál az 5-ös főútra terelte.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
@namihami: Én tartom magam a régi sofőr mondáshoz ,,ne hajts gyorsabban, mint az őrangyalod repülni képes,, eddig bevált...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Ha van köztetek valaki, aki egy ilyen autóval bír vagy tudja, az kérem, magyarázza már el, hogy ilyen autók tulajdonosai miért gondolják, hogy az ilyen autóval felül lehet a fizika tulajdonságain emelkedni? Mitől hágja át az összes természeti törvényeket egy ilyen autó? Ezt esetleg mágnes fogja a betonhoz? Vagy repül, ha baj van?
Előre is kösz.
quadrocopter
@namihami: Ha menőzik a paraszt, ott lohol a halál a nyomában!
szép új világ
@namihami:Sima matematika! Az autó nagyságával egyenes arányban nő az egoja és mindez fordítottan arányos az IQ-jával.
papa.49
@namihami: Én tartom magam a régi sofőr mondáshoz ,,ne hajts gyorsabban, mint az őrangyalod repülni képes,, eddig bevált...
wagabund
aki látta a hiradó képeit, az eltűnődhetett, mennyivel mehetett a faszi, ha a kocsi jobb első kereke vagy ötven méterre hevert az árokban, a motorja kiszakadva szintén a közelben..

mondanom sem kell, hogy ez egy BMW..(volt)
aremy
na ő már nem fog halálos balesetet okozni eggyel több az esélyük a közlekedőknek és nekem is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.