Két közbeszerzési eljárás során összesen 5,94 milliárd forintot költött el a szervezőcég a nyáron tartandó vizes világbajnoksággal összefüggésben. Az uniós közbeszerzési értesítőben megjelent hirdetmény szerint két eljárás során - rendkívüli sürgősséggel - költötték el a közel 6 milliárd forintot a játékosok, média, tisztviselők, VIP-vendégek és szponzorok részére biztosított szállodai szolgáltatásokra - írja az mfor.hu.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Az lenne az igazi "hír", ha valami a tervezett és a szerződésben vállalt áron készülne el! Igy könnyű közbeszerzést nyerni! "Vállalja" 100 egységért, a végszámla meg 500 egység! A határidőről és a minőségről meg szó se essék!. Ugye Mészáros és Garancsi urak??
RonaGyuri
@Nessy: hazai környezetben már a határidő is unikum! =))
telegdilaci
Üzenem a sok agy mosottnak akik nagyon Olimpiát szerettek volna,gondoljanak,bele mennyibe került volna az is százszor többe mint a vizes VB!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.