A laptól kirúgott Mártha Bence levele minden korábbinál keményebben mutatja be, hogy működik a kézivezérelt kormánymédia belülről. Úgy adtak interjút a TV2-nek az Origo világszínvonaláról, hogy a kép hátterében egy elbocsátott újságíró pakolta össze éppen az asztalát.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Így tesznek mindent szarrá, ez az igazság ,,ez egy kurva ország,, a mondat mára igazzá vált!!!
Akkor mikor a Gyurcsány kimondta én nem akartam elfogadni, de be kell látnom a fütyisz 6 éves uralma igazzá tette!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
"Máris jól láthatóan kezdenek melegíteni az Orbán nevűt bármi áron a hatalomban tartó, a választáson a célig toló­nyaló erők. Egyértelmű módon semmit nem bíznak a véletlenre. Nem elégszenek meg azzal, hogy jelen állás szerint nincs ütőképes baloldali ellenzék. Nyugi, a Fideszhez képest a Jobbik is balra van, mert tőlük jobbra már csak a végtelen űr található, amelyben Kerényi Imre L. Simon verseket olvas fel az alaptákolmány hatszázhuszonhetedik módosításán állva, miközben Németh Szilárd hárfán kíséri. Nekem ugyan nincs jövőbe látó kristálygömböm, kávézaccból meg azért nem jósolok, mert instant kávét iszom, bár a csirkebélből történő jövendőmondás még aktuálissá válhat, amennyiben a belezetlen baromfi áfája is megzuhant, mint Kövér László mentális állapota, de azért egy laza előretekintést megkockáztatok. Már ami a dübörögve előrelépést és a válogatott felszopók jövendő miheztartását illeti. Amire biztosan számíthatunk a következő hónapokban, az a legalja­bulvárt is bőven alulmúló mocskolódás. Egy gagyi, erre szakosodott weboldalon ez nem lenne annyira feltűnő, de például az Origón minimum tragikus. Csak a napokban megjelent – ilyen jellegű és a jövőt beharangozó – cikkek közül néhány: a Lokáltól/ból/ról­ről átvett hajmeresztő híg fos, amiben azt találgatja a költő, hogy alighanem Juhász Péter volt a megbízója a választási irodánál botrányt csináló kopaszoknak. Mert – a Lokál szerint és természetesen az Origo szerint – egy névtelen, arctalan hírforrás tuti biztos benne, hogy Juhász volt. Ezt olvashatjuk a Lokálban, az Origóban (és majd nyilván némi fáziskéséssel mindenhol máshol) is."
nemkati
@aremy: Nem. Amíg kedvenc diktátoruk diktál nekik, addig nem. valószínűleg azt gondolják, hogy ez már örökre így marad.

Az orbáni korszak előtt az Origo volt az a portál, ahol először kezdtem el híreket, és más rovatokat olvasni, kommentelni, a neten való barangolásom origója is volt. A változás nem 2014-ben kezdődött, előbb, már 2010 után. Örökre otthagytam őket.
Eladott Ország
"A kormánytól független médiát tovább fogják irtani és sorra fognak kerülni a kicsik is, akár a
blogok is. Mert lehetőleg síri csendet szeretnének ezek a derék hazafiak. Bármi áron. Akik eddig megúszták, azok is sorra kerülnek. Civil szervezetek éppen úgy, mint szervezet nélküli civilek. Egyenként próbálják őket levadászni, mert a felkapaszkodott senkik és a kassza kulcsát őrizgető vezérük bármire képes a hatalom megtartása érdekében. Bármire. Mert a hatalommal együtt nem csak a szinte korlátlan források járnak, hanem a védelem, a büntetlenség is. Ebben az a jó hír – mert fő az optimizmus – hogy az ellenzéki gondolkodású emberek egyre kisebb területre szorulnak és előbb­ utóbb felfedezik, hogy nincsenek egyedül. A kormánypárt hűségesei pedig a buzgó taposásban soha nem tudhatják, mikor taposnak arra a lábra, amely az első, kezdő rúgást beviszi az egyébként is ingatag rendszerbe. Úgy tűnik, addig nem mozdulunk, ameddig még van hová hátrálni. Hamarosan nem lesz, mind elérünk a falig."
nemkati
Beleolvastam most megint az Origoba. Az "itthon" rovatvan 40 hírajánló van, ebből 20 balesetekkel, bűnügyekkel foglalkozik, a maradék 20 kb fele-fele arányban sározza az ellenzéket, illetve fényezi a kormányt. Na így kell egy valóban világszínvonalú lapból hányadék ócskaságot csinálni.
JAJMÁR
Hahó Újságírók, a nagybetűsek, hol vagytok?
Hangosan vele kellene kiabálni, mellé állni, a "szabad sajtót" követelni, de nem! Ti fejet hajtottatok :(((
papa.49
@nemkati: Én is jártam ott aztán beláttam ez már nem az én világom...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.