A rendőrök a bejelentéstől számítva 24 órán belül elfogtak 6 személyt, akik közül 5 főt őrizetbe vettek – írja a police.hu.

A siófoki nyomozók és a Somogy megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai 2017. március 11-én elfogtak egy 22 éves kaposvári lakost, aki több alkalommal is nagyobb mennyiségű készpénzt tulajdonított el szülei pusztaszemesi otthonának garázsából.

A fiatalember a 2017-es év elején megismerkedett több olyan személlyel is, akik beszélgetéseik alkalmával tudomást szereztek arról, hogy nagyobb mennyiségű készpénz van a férfi családjának otthonában. Ezen információk birtokában a „barátok” segítettek neki albérletet keresni, valamint felbujtóként és tettestársként a későbbiekben támogatták a bűncselekmény elkövetésében.

A kihallgatások alkalmával a nyomozók megállapították, hogy az ellopott, közel 25 millió forintból a gyanúsítottak lakásrészletet fizettek be, személygépjárművet vásároltak. Több alkalommal is a napi szükségleteikhez fontos eszközöket, ételt, italt is vásároltak, továbbá szobákat béreltek egy panzióban, valamint egy nővel anyagi ellenszolgáltatás ellenében szexuális kapcsolatot létesítettek.

A házkutatások során az ellopott készpénz egy részét megtalálták a nyomozók és több olyan tárgyat is lefoglaltak, amelyeket a gyanúsítottak a pénzből vásároltak.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

egyvandor
Értelmes egyed lehetett. Na mondjuk a nevelés sem büszkélkedhet.
qxy
épp ezt akartam kérdezni a garázsba ennyi pénz? akkor a lakásba mennyi lehetett? akkor mit is dolgoztak? Fideszes, vagy csaló? vagy egy Fideszes csaló vagy csaló Fideszes? Ez olyan mint a gyereknek az érettségire a nagyitól egy kabrio merci volt az ajándék. a gyerek neki is ment a villanyoszlopnak és kiszállt a kocsiból a rendőrnek az mondta .- nem számít a nagymutter vesz másikat. Ja a nagypapa, sikkasztásért űlt és a sitten halt meg. a pénz nem lett meg.Vannak kérem olyan csalók akik kurva sok pénzzel rendelkeznek és azt nem szabad bántani. Mint amikor a pénz nyomásra alkalmas gépeket szerzett be"" és a rendőrségi házkutatás során nem találták meg a gépeket a harmadik emeleti lakásba.( mi az három tonnás kis gépecske? fel szaladok vele nem?) A lenti három garázsba be sem mentek. Ma egy sikeres vállalkozó ja, nála voltak a vízjeles pénz papírok is ami eccer el veszett.
Tekla
Hát nem tudom ,hogy sikerülhetett . Én 60 éves leszek, de még csak tíz milliót kerestem meg egész életemben eddig . :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.