A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint Majtényi László Soros György államfőjelöltje, az üzletember áll mögötte.

Hidvéghi Balázs vasárnap Budapesten, sajtótájékoztatón úgy fogalmazott:

idegen hatalmi érdekek szolgálatáról beszélhetünk, így a jelölt méltatlan arra, hogy a magyar nemzet államfője legyen.

Hozzáfűzte: szégyenteljes, hogy a baloldali pártok beálltak Majtényi László mögé ahelyett, hogy olyan jelöltet állítottak volna, aki a magyar érdekeket szolgálja.

Úgy vélte, jobb lett volna, ha Majtényi László tisztázta volna azt, hogy pontosan honnan kapott pénzt, ezért cserébe milyen elvárásokat fogalmaztak meg vele szemben, és milyen érdekeket képvisel.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Abból az elmeroggyant vezéretekből sem lett volna politikus soha, hát még miniszterelnök, ha nem állt volna mögötte Soros. Ma is éltetné, csak időközben a liberális demokratából lett egy illiberális marha. Nekünk akik nem tudatmódosítón élünk ilyen sárkánylehelletü bűzt nem kell okádni, csak a hülye szavazóitoknak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
Mondjuk akkor jó lesz odafigyelni. A nemzeti suttyó is az ő embere volt, ő finanszírozta, aztán nézd hova fajultak a dolgok...
nyanya001
www.facebook.com/245315675667043/photos/a.245325092332768.1073741827.245315675667043/613383072193633/?type=3&theater
Pedig a 3 ezer milliárd manyupot is lenyúltátok mocskos gazemberek
de csak az emútnyócév, meg a sorosozás megy.
magyarbakancs
"idegen hatalmi érdekek szolgálatáról beszélhetünk, így a jelölt méltatlan arra, hogy a magyar nemzet államfője legyen."
Mért burkoltan zsidóztok mért nem nyíltan?
Ki az idegen hatalom?
"magyar érdekeket szolgálja."
Magyarázd meg nekem te Fideszes mi az ,hogy Magyar érdek?
Kíváncsi lennék rá nagyon.
magyarbakancs
"Úgy vélte, jobb lett volna, ha Majtényi László tisztázta volna azt, hogy pontosan honnan kapott pénzt, ezért cserébe milyen elvárásokat fogalmaztak meg vele szemben, és milyen érdekeket képvisel." A CÖF honnan kapja a pénzt ,hogy a titeket szolgál?
Ami adó forintunkból él jól Csiznadia László,Lomniczi Zoltán nem?
Lackó50
Aki nem FIDESZes, az csak hazaáruló lehet. Már majtényi is idegen érdekeket támogat a magyar néppel szemben.
Csak csendben kérdezném meg, hogy az a kormány, aki mindent elkövet azért, hogy a népszavazásokat (ahol a magyar emberek elmondhatnák a véleményüket) megakadályozza - akár azon az áron, hogy némi presztizs veszteséggel még az olimpiáról is lemondjon, vagy ideiglenesen* még a vasárnapi boltzárat is feloldja, ...stb. Az mennyire barátja a magyar NÉPNEK??? Akik ennyire félnek a magyar nép véleményétől, azok milyen alapon hazaárulóznak embereket, akik nem az ő véleményüket szajkózzák. Még végül egy népszavazásnál kiderülne, hogy a magyarok többsége stabil hazaáruló???
"ideiglenesen*" = már a parkolási díjakkal és az egyéb megszorításokkal - ZÖLD TERÜLETET FOGLALNAK EL A PARKOLÓK! DE A VÁROSLIGETBEN NEM FOGY A ZÖLD TERÜLET! - szóval mindent elkövetnek azért, hogy megalkadályozzák a vasárnapi nyitvatartást. Csakakkor fognak meglepődni, ha erre a multik válasza az lesz, hogy kivonulnak ebből a bizonytalannak itélt országból és ezzel a csődbe zavarják a büszke vezetőinket. (Vagy az országot az elszigetelt Észak Korea szintjére emelik.

Én nem rajongok Sorosért, mert az is egy gerinctelen szemétláda, de még tán az is jobb, mint a jelenlegi maffiózók.)(Messze van, és ahogy Orbánt se tudja megakadályozni, úgy Majtényit se tudja, ha az nem akarja.)
evacica
@magyarbakancs: Mi más lenne, mint a saját zsebüket tömni, a mi nevünkbe! Ezeknél gátlástalanabb és pofátlanabb kormánya az elmúlt 25 év alatt nem volt ennek a szerencsétlen országnak! A baj csak az, hogy hagyjuk és nem küldtük már el oda ahová valók!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.