Csepelen működik egy furcsa autókölcsönző, ahol pár ezer forintért autót lehet kölcsönözni, kaució nélkül. A tulaj télen két szegény családnak adott menedéket a telephelyen, cserébe hetente kétszer egy forró kávét kér.

Csepelen található a szegények autókölcsönzője, ahol kaució nélkül, pár ezer forintért cserébe lehet kibérelni autókat. A kölcsönző tulajdonosa, Prondvai-Pacsika Ferenc maga is egy filléres autóval jár, ha nem a lányát szállítja valahová – olvasható a Totalcar.hu cikkében.

A férfi segítő szándékát mi sem jelzi jobban, hogy az idei télen két szegény családot is befogadott a telephelyre, akiket akkor tettek ki albérleteikből – az egyik család egy szerelőcsarnokban húzta meg magát, mielőtt a kölcsönző tulajának felhívását látták volna. Mára annyira összeszedték magukat, hogy az egyik család március közepétől új albérletbe tud menni.

Prondvai-Pacsika Ferenctől nem áll messze a segítségnyújtás, 2011-ben például Tanuljunk és sportoljunk címmel szervezett foglalkozásokat a munkanélkülieknek.

A tulaj a cikk szerint semmit nem kért cserébe a kölcsönzőbe beköltözött két szegény családtól, illetve egy dolgot: kedd és csütörtök hajnalban várják őt egy forró kávéval. A szülők akkor érnek haza  munkából (van, akit Prondvai-Pacsika segített a munkavállalásban), a tulaj pedig akkor ér be a munkahelyre.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
Minden tiszteletem az övé! Melegség jár át, hogy az önzetlen segítés nem halt ki ebben a cudar világban sem. Csendben a jó szándékú emberek teszik a dolgukat! Mi is segítünk egy mára már 5 gyermekes tanyai családnak, ruha és esetenként élelmiszer csomaggal, illetve párom olykor kisebb javítással /villany/. Soha nem járnak el nyilvános osztogatásokra, sem kérincsélnek. Csak aki rájuk néz láthatja, hogy rászorulnak. Azért ezt a csepeli úriembert remélem nem büntetik meg valami kitaláció miatt, így e hír hallatára. Mert ilyen világban élünk!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
emerencia
@Desischado: Ez egy EMBER az embertelenségben.
Clavigo
Szerintem ... Tállai mester revizorai lassan fel fogják Őt keresni...
namihami
@Clavigo: És bezáratják a telepet. Még nem tudni, milyen indokkal, de nyugi, meg fogják keresni és biztos találnak valami-akármit.
Nehogy már a vége az legyen, hogy a nép ráébredjen arra, hogy az emberséges szociálpolitika tulajdonképpen állami feladat lenne. Persze, ha maradna a fiúk után annyi a kasszában.
bakegya
@namihami: @Clavigo: D-NA ERRE MÁR NINCS SZÜKSÉG,MERT A tállai már bent van a bankszámlájában is minden jóhiszemű magyarnak.TÖRVÉNYESTÖRVÉNYTELENSEGGEL..INKASSZÁL,NYUGDÍJBÓL IS.
BIZONYÍTÉKAIM VANNAK-addig büntet amíg az egész céget cakkk -pakkk a mészáros lölőnek fel nem ajánlod INGYÉÉÉÉÉÉÉ!ddd
kukac50
A kormány helyett is emberséges! Fideszesek tanuljatok !
koszpeko
K.D.N.P.-s álpapok!
Figyeljetek és tanuljatok!
De vakok,süketek, vagytok mert fejetek benne van vezéretek seggében.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.