A Fidesz frakcióvezetője váratlan beismerést tett. „A Fidesz frakcióvezetője szerint Áder János képes arra, hogy fontos alkotmányossági kérdésekben ne a Fidesz álláspontját érvényesítse, hanem azt, amit az Alkotmány és a demokrácia elvei előírnak.” Ez hangzott el a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában, érvként a köztársasági elnök újraválasztásához. Ezek szerint Kósa Lajos őszinteségi rohamában beismerte: a Fidesz álláspontja nem felel meg annak, amit az Alkotmány és a demokrácia elvei előírnak. Tekintsünk el attól, hogy Kósa pártjának jóvoltából már nincs Alkotmány, csak Alaptörvény, de ezt akkor is jól esik olvasni. Ezek szerint évek óta nem tévedek. Más kérdés, hogy Áder János nem érdemli meg a dicséretet, mert ritkán, óvatosan vétózott meg törvényeket és többnyire nem a legfontosabbakat, miközben az alkotmányosságot súlyosan romboló dolgokat szó nélkül átengedett. De ismerjük el: Kósa Lajos nélkül unalmasabb lenne a politikai élet.

Forrás: m.hvg.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rockxy
"De ismerjük el: Kósa Lajos nélkül unalmasabb lenne a politikai élet."
Nem ismerem el.
Qurvára unalmas vele együtt is.
karma1
Az semmi, de meg most se rugta ki ot a Gazdaallat, mint a fide$$-t belulrol - veletlenul - rohaszto ugyeletes hulyet...
Megiscsak igaza lehet a seggnyalo statisztikusoknak: erosodik a futyisz, ha meg mindig kepes ilyen hulyeket megtartani, es ebbe se dol ossze a NER

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.