Rácsapta az anyukára az ajtót egy trolibusz-sofőr Budapesten, a kisbaba viszont lent maradt a megállóban egy idegennel. A sofőr csak a következő megállóban rakta ki a fiatal anyukát, hiába szólt a troli utazóközönsége, hogy álljon meg.

A Hősök terénél akart leszállni a troliról a fiatal anyuka az öt hónapos kisfiával, a babakocsit azonban egyedül nem tudta levenni, így egy nő segített neki – olvasható a Bors cikkében.

A trolibusz vezetője először a babakocsira csukta rá az ajtót, az utazóközönség már ekkor szólt neki, hogy figyeljen jobban, majd mikor a babakocsi már a trolin kívül volt, a sofőr zárta az ajtókat és indított – az anyuka viszont még a járművön tartózkodott.

A sofőr kinyitotta az ajtót, a hölgy fogta alul, én pedig fölül a babakocsit, így próbáltunk leszállni. A következő pillanatban azonban a vezető rácsapta az ajtót a babakocsiban fekvő gyerekemre, csak azután nyitotta ki újra, hogy az egész busz hangos kiabálásba kezdett. Amikor a segítségem leért Benett-tel, legnagyobb megdöbbenésemre az orrom előtt újra bezárult az ajtó

- mondta el a lapnak az anyuka, aki hiába szaladt oda a sofőrhöz, az rá se hederített. 

A Benivel maradt asszony hangosan kopogott, a többi utas is kiabált, de még ez sem érdekelte, egyből a gázra lépett. Miután számon kértem, hogy mit művel, ezt a választ kaptam: „Fogja be, vagy ledobom! Majd a következő megállóban leszáll!”

A fiatal édesanya végül a Benczúr utcánál tudott leszállni, szerencsére a babakocsi levételénél segítő nő ott maradt az előző megállóban a csecsemővel.

Az édesanya egyből bejelentést tett a BKK-nál az esetről, ahonnan azt a választ kapta, hogy 30 napos határidővel foglalkoznak az üggyel.

96 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rózsika Hatházi
@Csizmás Kond: Lehetséges, hogy csecsemőkorodban veled is szabálytalanul közlekedtek? Csak, érted nem szállt le anyukád a következő megállóban.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lópicigáspár
@karma1: Azt azért írtam, mert akkor még nem jelent meg az utolsó zárójelesed nálam. :)))
karma1
@lópicigáspár: Szerencsedre en is ...:o))))))) Ja, meg egy megoldas: elszaladtam volna a picivel, mert unokahianyban szenvedek...:o)))) (Na, ez se komoly am, dehogy,...Nem szaladtam volna el vele,...:o)))

Miert nem lehet megnezni a plebsznek a videokat? Ha nalunk valami tortent a kozertben, es a vevo latni akarta a videot, akkor az uzlet menedzsere lejott a vevoert az eladoterbe, es felkiserte az irodaba, ahol megnezhette a vevo annyiszor, ahanyszor akarta, magyarazatot is kapott ra, hogy mi micsoda. Nyilvanossagra sosem kellett hoznunk semmit sem, mert mindent el lehetett intezni az uzleten belul...
Mobil123
@lópicigáspár: Azért várjuk ki hátha kiderül az igazság . De azért sok barom sofőr van . Azért én kíváncsi vagyok azokra a kamera felvételekre is. :-)
lópicigáspár
@Mobil123: Remélem nyilvánosságra hozzák őket, ha nem, nincs miről beszélni... Bkk hazudik oszt jónapot!
advocat
Olvassátok el a BKV-BKK (?) közleményét. Szerintük másképp történt. Mert az igazságnak legalább 2 oldala van. Talán.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.