Öt kérdést tesznek fel öt veszélyről. Ebből három a valóságban nem létezik. Egyről már hoztak törvényt, csak éppen az ENSZ és az EU szabályait sérti. Egy pedig kormányt kritizáló civilek ellen hergel. Orbán Viktor eddig kétszer jelentette be - az évértékelőjén és a parlament idei első ülésén - hogy öt témában nemzeti konzultációba kezd a kormány, hamarosan. Kósa Lajos, a Fidesz frakcióvezetője pedig vasárnap megígérte, hogy két héten belül kitalálják a pontos kérdéseket. Kósa azt mondta, hogy azért akarják kikérni a választók véleményét, mert fontos ügyekről vitatkozik az Európai Unióval Magyarország érdekében, és ehhez kell a megerősítés.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Ne konzultálj, hanem takarodj a náthás picsába hazugovics!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Ne konzultálj, hanem takarodj a náthás picsába hazugovics!!!
nusika
..eddig sem voltak eredményesek ezek a konzultációk, csak hatalmas pénzkidobás, a Mi pénzünk pazarlására volt "jó"!!...eddig hány milliárdot postáztunk el???
JAJMÁR
Az "agyzsibbasztás" is lehet cél. Oszt' majd mondják, hogy eredményes konzultáció volt.
Mondjuk, nálam nem, mert ki sem nyitottam egy onnan származó borítékot se! Ezt se fogom.
@nusika:
Csizmás Kond
Nem kell senkit bezárni, legalábbis azt nem aki nem kar maradni hanem oda engedni sőt szállítani ahová akar ez a leghumánusabb mód...na de épp ezért őrjöngenek a nyugatiak...nekik olyan humánus eljárás kellene ami nem érinti őket.
Aki Én
@Csizmás Kond: Na megint megfogtad a lényeget. Az gondolom még segítséggel sem tűnt fel, hogy úgy hazugság az egész, ahogy van. Ráadásul te is fizeted.
Gondolom korábban sem tűnt fel, hogy olyanokat is kérdeztek, amiről már addigra döntöttek. Vagyis átbasztak, de te mosolyogsz hozzá!!!
:)
Peller Anikó
@kond: Szállítani, mi? Ingyen. Azért, hogy a vadbarom politikások majd vissza tudják osztani nekünk a zombikat. Azokat akiket mi engedtünk be. Vagy amelyiket mi szállítottuk nekik. Mega többit aki nekik tetszik.

Rajtunk legalább félmillió taposott keresztül amíg nem volt kerítés, ezt most mindet visszadobálnák ezek az állatok mert nekik valójában nem kellenek (még szép).
Csizmás Kond
@Peller Anikó: ...a visszaosztás szintén nem humánus, erkölcstelen sőt szembemegy mindenféle joggal. Azt hangoztatják hogy a menekültnek joga van oda menni ahová akar...ezt tartsák be semmi mást.
...ha nekik sem kell intézkedjenek ők ne itt mi a széleken.
...és amúgy is a buszoztatás sokkal olcsóbb volna...
magyarbakancs
Hülye embertől hülye kérdések lehetnek?
Peller Anikó
@kond: sajnos ez betarthatatlan, mert abban a pillanatban zombik százmilliói indulnának útnak, hogy elmeneküljenek az éhség, a szegénység, a szomjúság és a sivatag elől pont ide hozzánk, ebbe az elmebeteg Európába.
Csizmás Kond
@Peller Anikó: ..még nem láttam egyetlen olyan menekülőt se aki csonysovány aki rongyos aki megáll az első segélyszervezetnél...ezek hívásra, biztatásra, parancsra mozognak.
quadrocopter
Pótcselekvés a sokadik Nagy Szopcsi után, amikor az alattvalók nem úgy látták a kérdést, ahogy az akarnok zsarnok. Most a saját önbizalmát akarja visszaszerezni és a birkáknak megmutatni, hogy van még kakas a szemétdombon!
Erről szól az önpolírozó "megkérezlek, de már döntöttem" című társasjáték, hülyegyerekeknek!
Aki nem látja át a kajmántrükköt, az megérdemli!
Perwool
Orbán ráérzett, hogy a magyarnak kell bűnbak, mindegy ki az - Brüsszel-zsidók-cigányok-melegek-Soros-migránsok-Trianon - csak legyen valaki, akire az elcseszett életük miatt haragudhatnak.Viszont, az a kérdés, hogy meddig lesz ellenségkeresése, mert ha még 10-20 évig, akkor jó nagy szarban vagyunk, erről a pontról el kéne mozdulni. Jelenleg jövőkép nem létezik..vagy csak olyan, hogy tanulj és menekülj innét... ami azért nem túl lelkesítő valljuk be.
Rezsikamu!!!
Orbán rég aláírta Brüsszelben, hogy a szolgáltatók tisztességes méretű hasznot építhetnek az áraikba. Jogos is, különben ki a szolgáltatna? Ingyen...
Gondolom most megy a kínlódás, hogy ezt miképp kéne úgy beadni a népnek, hogy abból kizárólag az a rohadék Brüsszel jöjjön ki szarul és ne a Fidesz.Bocs nincs Fidesz, szóval: Orbán a haza megmentője a nagy szabadságharcos!
"ha kikérjük az ország lakóinak véleményét" megtörtént 2016 okt 2.-án!!!(Csak szólok)
Menekültek:az egyetlen értelmes út a menekültkérelmek gyors elbírálása. Aki nem az, azt lehet áttenni a határon, amelyiken bejött, aki meg annak minősül, annak megadni a menekültstátuszt és még aznap integetni utána, mikor viharos gyorsasággal távozik Hegyeshalomnál. Ezek az emberek nem hülyék és nem Orbán rajongók. Ezek nem veszik be, hogy itt 47 ezerből jól meg lehet élni, a nyugat meg épp döglődik.
Érdekes módon, valahogy a többi velünk együtt csatlakozott ország jobban tudott élni az EU nyújtotta lehetőségekkel.A rablóprivatizációt és a piacnyitást, közel 40 új adót sem az Unió kényszerítette ránk. Saját döntés volt.
Peller Anikó
@Perwool: "Menekültek:az egyetlen értelmes út a menekültkérelmek gyors elbírálása."

Ez a gyors elbírálás megtörténik már a határon abban hiba nincsen. Senki nem menekülhet hozzánk yugóból, mert ott nem üldözik őket a szerbek nem törnek az életükre (csak ők egymáséra esetleg a fehér emberre). Az elbírálás eredményét többnyire nem értik, ezért kell rájukereszteni a kutyákat.

A többi stimmel.
Perwool
@Peller Anikó: "Az elbírálás eredményét többnyire nem értik"

Fene tudja, itthon a menekült táborok állítólag telve vannak. Évek óta nem tudják eldönteni a státuszukat. Ez gyors elintézés?? Szerinted akinek az ügyét elbírálták itt maradt, munkába állt és kitúrt valakit a közmunkások közül? Vagy akinek más EU-s országban rendezték a státuszát hozzánk jött, itt vett házat, itt állt munkába? Mert ha legálissá válik az EU-n belül szabadon mozoghat és ideköltözhet akár Felcsútra is.
Peller Anikó
@Perwool: Oo óó, nálunk vett házat és nálunk vállalt munkát? Ébresztő, szerinted Németországba vagy Svédországba házat vásárolni mentek? Vagy dolgozni?

Ez a kétmillió emberizing amely 1 év alatt beözönlött Európába fellendítette a lakáspiacot?
Vagy megoldotta a munkaerőproblémákat?
Perwool
@Peller Anikó: Ezt a menekült ügyet szerintem sokszor kiveséztük. Most arrol van szó, hogy Orbán megint több millióért konzultál velünk, és ebbe ismét menekülteket is bele vonta. Hol ott okt.2 án megadta a válasz a nép.
Miért nem konzultál, hogy akarunk-e stadiont, akarunk-e kisvasutat, akarjuk-e, hogy a MNB, kastélyokat, képeket vásároljon...
Még egy! Látszatintézkedések helyett el kéne menni mondjuk 200 ezer katonával és kinyírni egy hét alatt az IS-t! Úgy szűnne meg a terrorhullám, ahogy nem létezett 4-5 éve. Meg a menekülthullám is kezelhetővé válna.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.