Mészáros Lőrinc két cégénél is felfüggesztették a részvényekkel való kereskedelmet, méghozzá azért, mert nagy bejelentés várható az Opimus Nyrt-t követően a Konzum Nyrt-től is.

Múlt héten az  Opimus Nyrt.-t, ma reggel pedig a Konzum Nyrt.-t is felfüggesztették, így nem lehet az utóbbi hetekben őrült árfolyammozgásokat mutató papírokkal kereskedni.

Hatalmas bejelentést tehet ma Mészáros Lőrinc cége

Mindkét részvény felfüggesztésének oka, hogy a cég

olyan bejelentésről kíván tájékoztatást közzétenni, amely az általa kibocsátott értékpapírok árfolyamát jelentős mértékben befolyásolhatja.

Az Opimus esetében nem tudni, mikor lesz a bejelentés, de várhatóan a napokban, míg a Konzumnál a cég közölte, hogy még ma bejelentik, amit be kell.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nezelodo
Már azt hittem elmennek gyónni a gazdájával együtt, és néhány napig nélkülözni kell őket amig végére érnek a bűnlajstromuknak, a pap előtt térdepelve.
karma1
Mi van? meszi lolo vegre szemermesen bevallja, hogy orban stromanja? Mert mar nem veri ki a biztositekot... (Monnyuk ez se, mert ez koztudott. A fene az atszellemult fejit, ahogy nez fol - valoszinuleg a gazdaallatra).
karma1
mar = mas nem veri ki a biztositekot,... hulye billentyuk,...
dr. prédikátor
Csak nem őszinte feltáró jellegű vallomást tesz arról hogy mennyit lopott a viktor szopkinnal együtt???
Edmond Dantes
Mészáros érti is,hogy mi történik az ő neve felhasználásával?Szerintem most már olyan mértékű és nagyságú a cégei akció rádiusza,hogy már nem is akarja érteni,mert fél,hogy akkor beszarna.
kukac50
Ki rúgta Orbán Viktort és bandáját,mert elégedetlen volt velük.
papa.49
Este 7.40. akkor mit jelentettek be???Itt nem látok semmi újat!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.