A baloldali elnökjelölt szerint Orbánnal tenne jót, aki korlátozná a hatalmát, mert akkor kevesebbet veszít, amikor majd elbukik.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Nagyon nagy beszédet tartott Majtényi!!! Gratula érte!!!
Áder a nyomába nem léphet!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eszegfu
@F_Viktor: 20:51 Nem egészen...legalábbis az én értelmezésem szerint. A titkos szavazás miatt sehol sem találtam annak a 170 képviselőnek, ill. ezek pártok szerinti megoszlását, akik jelen voltak. A 2/3-os többség ugye 133 fő lett volna, (ennyi az összes Fidesz-KDNP-s képviselők száma is), de "csak" 131 fő szavazott Áderre, igy kénytelenek voltak a 2. körben is szavazni, ahol már az egyszerü többség döntötte ezt el, ekkor is 131 szavazatot kapott Áder. Tehát fogalmunk sincs, hogy a Jobbik hova szavazott, sőt nem is beszéltek erről...én nem olvastam egy betüt sem... de ettől még titkosan "támogathatták" Ádert.
3dwhite
Jó, oké, bukik. És KI jön a helyére, hm? Akinek nincs elgurulva a gyógyszere? Valaki válaszoljon erre.
F_Viktor
@eszegfu: Köszi a választ!
Annyit olvastam, hogy a jobbik előre bejelentette, hogy nem vesz részt a szavazáson, s a szavazólapokat sem vették fel.
eszegfu
@F_Viktor: Igazad van, igy történhetett... a 199 képviselőből 170 vett részt a szavazáson, kb. a hiányzók száma megegyezik a jobbikosokéval.
F_Viktor
@eszegfu: OK, én tévedtem el, nem kell 2/3 a KE megválasztásához, tehát vona döntése nem befolyásolta a végeredményt.
nezelodo
Vajon lefordították (elmagyarázták) Orbánnak, mit mondott Majtényi? Arra is kiváncsi lennék, ki merészelte tolmácsolni neki a beszéd tartalmát!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.