Vona Gábor, a Jobbik elnöke a parlament hétfői ülésén számon kérte Orbán Viktortól az ügynökakták körüli titkolózást.

Vona azt mondta, biztos abban, hogy

Orbán Viktor a katonaévei latt kapcsolatban állt a szolgálatokkal, és a családjában is voltak olyanok, akik jelentettek az ÁVH-nak.

Orbán Viktor válaszában úgy fogalmazott, korábban már mindent tisztáztak, és Vona Gábor hazudik. Szerinte mindent megoldanak azzal, hogy a kormány mágnesszalagokat ad át az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltárának. 

Orbán lecsicskázta Vonáékat a parlamentben

Orbán azt is elmondta, őket üldözték, és nem fordítva. Végül odaszúrt egyet Vona pártjának:

A Jobbik egy nagyvállakozó zsebébe került, és csicska pártot csináltak belőle.

(444.hu)

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Orbán hozza a korábbi buzizós formáját, ráadásul hülyének néz minden alattvalót. Netán nem az csinált belőle előbb politikust aztán Torgyán jóhiszeműsége segítségével min. elnököt, akinek most a "csicskása" a Vona? Ja kérem a megcsalt kitartott most bosszút áll!
Nem a rendőrség védte meg a csicskáztató Simicska cégét az ellenzéki tüntetőktől? Nem a Simicska visszaélései, a nyert tenderei lettek titkosak, letagadottak a parlamentben? És még hosszan lehetne sorolni, de az biztos a Simicska nélkül már azt sem tudnánk ki az az Orbán Viktor.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eladott Ország
Az ügynökakták kényesebb részét a Duna-gate ügyben ledarálták, utána meg a többit.
"A BM. Adatfeldolgozó és Tájékoztatási Csoportfőnökség Állambiztonsági Operatív Nyilvántartó Osztálya 1989. június 23-án arról értesítette a BM. III/III-2 (tehát a politikai rendőrség ifjúságvédelmi osztálya) vezetőjét, hogy a BM. III/IV-2/b (tehát a katonai elhárítás koordinációs feldolgozó osztálya) területén dolgozó Tarján István százados operatív célból prioráltatta "Győri Gábor" fedőnevű hálózati személy kapcsolatát, aki a BM. III/III-2-a (tehát az ifjúságvédelmi politikai elhárítás a felsőfokú tanintézményekben) alosztály hálózatának kapcsolata: Orbán Viktor, 1963.V.31. Székesfehérvár, Sipos Erzsébet."
Orbán apósa is III/III-as volt.
Lévai István 1922. augusztus 18-án született Szolnokon, anyja Deák Mária volt. Az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltárában fellelhető iratok (ÁBTL 3.1.1. B-77726) szerint 1955. augusztus 29-én szervezte be ügynöknek a mezőgazdasági elhárítás. A beszervezést a szolnoki S. Tóth Mihály államvédelmi hadnagy végezte terhelő adatok alapján. Lévai István a „Lenkei” fedőnevet kapta, és a mezőgazdaság területén, az úgynevezett „kulákvonalon” foglalkoztatták. Egy 1957-es értékelő megállapítás szerint „…az ellenforradalom előtti időszakban elég jó munkát végzett.”
Ezek után a csúti vályogseggűnek van a legnagyobb pofája. Már a szar húzza le a vécét (Hofi)
nezelodo
Orbán hozza a korábbi buzizós formáját, ráadásul hülyének néz minden alattvalót. Netán nem az csinált belőle előbb politikust aztán Torgyán jóhiszeműsége segítségével min. elnököt, akinek most a "csicskása" a Vona? Ja kérem a megcsalt kitartott most bosszút áll!
Nem a rendőrség védte meg a csicskáztató Simicska cégét az ellenzéki tüntetőktől? Nem a Simicska visszaélései, a nyert tenderei lettek titkosak, letagadottak a parlamentben? És még hosszan lehetne sorolni, de az biztos a Simicska nélkül már azt sem tudnánk ki az az Orbán Viktor.
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2016/11/24/lassan-arra-sem-emlekszik-hogy-mit-zabalt-tegnap-este/
"Orbán szellemi állapota akkor is elkeserítő, ha a gyógyszerek mellékhatásai jelentkeznek a viselkedésében, de akkor is, ha tudatosan játssza az emlékezetkiesésben szenvedő gecit.
Félelmetes, egyben frusztráló hozadéka ennek a visszatérő demenciának, hogy teljesen bevett szokássá és elfogadottá vált. Az ember teljesen azonosult azzal a téveszmével, hogy neki az a dolga, hogy szívassa a politikai ellenfeleit, süketnek és értetlennek tettesse magát, hogy az újságírókat hülyének nézze és ne válaszoljon azokra a kérdésekre, amelyek a nyilvánosságot tájékoztatására irányulnak. Nincs olyan ország Európában, ahol egy miniszterelnök évek óta úgy kormányoz, hogy sikerrel kerüli a nyilvánosságot, hogy csak a gondosan szelektált barnanyelvű mikrofonállványoknak tart kiselőadást, hogy a kétharmados dübörgés ellenére nem áll ki nyilvános vitákra, nem lehet tőle kérdezni, mert testőrök gyűrűjében sunnyog el a média munkatársai elől. Ha nincs elérhető közelségben egy függöny, vagy ha nincs kéznél egy bármire bevethető Kósa Lajos, akit pajzsként előre lehet tolni, akkor menekül, bujkál, eltűnik a balfenéken. Nem normális, hogy egy ország miniszterelnökét saját emberei védik a nyilvánosságtól, és ha véletlenül mégis becsúszik egy-­egy kényelmetlen kérdés, akkor a fentihez hasonló gyökér reakció a válasz. Itt már megint nem arról van szó, hogy a fényességes isten magánéletében vájkáltak, és
egy nem közszereplő gyerekkori barátjáról kérdezték, akivel együtt rúgta a bőrt a faluszéli putri árnyékában."
bencemacska
"A Jobbik egy nagyvállakozó zsebébe került, és csicska pártot csináltak belőle."

Ő már csak tudja milyen érzés a nagyvállalkozó zsebében lenni!!!
Az ő pártja most bújt ki onnan és ment át az ő zsebébe.
A különbség annyi, hogy a nagyvállakozó esze is kellett a vagyon megsokszorozásához, most meg csak lopás van!
A lopásban meg olyan sokan vesznek részt, hogy rövidesen elfogy a préda!
És akkor a vadak megeszik egymást!!!
Mi meg az arénában érezzük magunkat és nézzük a gladiátorok egymás elleni küzdelmét!
Macskaszem
Szép dolog is, amikor egyik simicska csicska lesimicskacsicskázza a másikat. Meg amikor a soros bérenc sorosbérencezik. Van még aki vevő ilyen marhaságokra?
Ludmilla
orbán méltatlan arra a pozícióra,ami miatt megszólalhat...a börtönben a kutya sem fogja kérdezni ezt a férget
Zeta
@Eladott Ország: nagyon bízik benne , vagy tudja , hogy a kompromittáló anyagok jó helyen vannak! Ennek az adatnak soha sem lesz kellő visszhangja. A hívő mag soha nem fogja meghallani! Pedig ebben van a kulcs, a katona társait is elárulta, ettől kezdve, Bárkit!!
justhpeter
@bencemacska: Ez a szomorúbb része, hogy a koncepció és az ész Simicskával elment a fideSS háta mögül. Ezért van az, hogy rendszeresen hanyatt esnek mihelyst egy probléma megjelenik és az analfabéta szolgakórusnak nem esik be semmi a megoldásról.
bencemacska
@justhpeter: Igen, a sok lopás ellenére a gazdaság mendegélt, mert irányítva volt a kormányon kívülről!
OV apja mondta azt, hogy az ő bányáit S.L. indította be, "mert azt mondták a fiúk" bízza rá, ő ért hozzá.
A hadseregben egyébként Simicskára volt ráállítva (megfigyelőként), de figyelmeztette őt, hogy ő a róla jelentő!!!
Úgy látszik nem a levegőbe beszélt Vona, hanem megbízásból! És OV ezt tudja!!!
Perwool
"A Jobbik egy nagyvállakozó zsebébe került, és csicska pártot csináltak belőle."
Simicska a G nap előtt, az ország legjobb vállalkozója, és a Fidesz csicskázója volt!
Aztán hirtelen hazaáruló, szar ember lett belőle. A Fidesz tolvaj gazdája összebalhézott a tolvaj bűntársával.
Szarházi népség.
bakegya
@bencemacska: TUDTUK,de a Simicska elsőkézből tudta meg ki jelent róla.
Furmányos ,jellemtelen hazudozó ,de nem a VONA!
SIMICSKA VONÁRA cserélte VICCTORT-POCSÉK BANDA KÖRBETARTOZÁSSAL ÉS EZEK ÜLNEK KOSSUTH -és-DEÁK HELYÉN A MAGYAR PARLAMENTBEN!!!???
quadrocopter
Végigfostam a lábamszárát a görcsös röhögéstől!
Ezt merte mondani a volt KISZ-titkár: "Orbán azt is elmondta, őket üldözték, és nem fordítva."

Mert remélem mindenki tudja, hogy anno a KISZ.titkárokat, pártitkár papákat, pártirodán gépelő mamákat úgy üldözte az Mszmp, hogy csak na!

Mindezt szemrebbenés nélkül ez a szutyok, az emberiség aljas mocska, söpredék szarházi bűnöző!
justhpeter
@quadrocopter: A végén kiderül, hogy Orbán partizán is volt, meg 56-os ellenálló is. Már indulnék is az Orbán-szobrot
elnyomott
"Orbán azt is elmondta, őket üldözték, és nem fordítva."

Idézet a wikipédiából Orbán Győzővel kapcsolatban.
"1966-ban belépett a Magyar Szocialista Munkáspártba, ahol előbb KISZ-patronáns, később propagandista funkciót látott el.
1970-től vezetője volt az alcsúti termelőszövetkezet lakatos-melléküzemágának. 1976-ban a gánti kőbányához került, ahol az intézmény műszaki ellenőre lett, később pedig üzemvezetőként dolgozott ugyanitt. 1982 februárjától Líbiában dolgozott mint kutatómérnök, ahova államközi szerződéssel jutott ki."

Ugye, milyen brutálisan szörnyű volt a kádár-rendszerben az "üldözötteknek"?
bencemacska
@quadrocopter: @justhpeter: Ő olyan nagy ellenálló volt, hogy mindennek ellenállt, ami egy kis jellemet, kultúrát, műveltséget akart beletuszkolni!!!
Clavigo
Nem kedvelem Vonát,,,,,,Azért mégis nonszensz,,mikor a " Társadalmi Kapcsolat ",,neki áll csicskázni...Soros nagyot hibázott mikor kinézte ,,és évekig eltartotta ,tanítatta ezt a teknővájó G..ecit...ezt a..kib@szott Putyin-csicskát...
nevemnick
Utálom a mocskos, gőgös, cinikus köcsögöket.
Most, és mindörökké.
Ámen!
Qqberci
"mindent megoldanak azzal, hogy a kormány mágnesszalagokat ad át az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltárának."

Ahol aztán szép csendben elporladnak és utána lehet sopánkodni, hogy nyilvánosságra hoznánk ugyan, dehát sajnos az idő vasfoga...
evacica
Na ehhez ért Orbán! Mást lejáratni, mocskolni, hiába nem tud mást adni csak mi lényege! Szörnyű, hogy M:o. ilyen miniszter elnöke van , ez az ország szégyene, na meg ez a birka nép!
Szókrakész
Orbán hazudik, mikor azt mondja, hogy Vona hazudik.

Mellette itt semmi nem lett letisztázva.

Orbán bizonyítotan jelentett, ügynök volt.
Borsodi
@evacica: Az biztos,hogy szégyent, hozott a Magyar népre,és még közel nincs vége,Vona Simicska jó fegyver ellene.Reméljük sokáig élnek.
twitpic.com/7lq3p9
szép új világ
@Qqberci: Csak előtte szépen "letisztogatják".
Hellcat
Nosza ha tisztázva minden akkor mire fel a nagy titkolózás?
coni
Ezek az azonnali kérdések/válaszok kezdenek olyanok lenni mint a süketek párbeszéde. Bödőcs után kiállt.
Eladott Ország
@Szókrakész: A vályogseggű Orbánnak az egész rokonsága, pereputtya jelentett ügynök volt.
mariaberta
Ő meg eleve a "nagyválalkozó" zsebéből került ki, -akit mellesleg - hálával emleget.
Eladott Ország
@mariaberta: kolozsvaros.com/2016/10/12/akkor-az-orban-viktor-nevu-ember-ma-egy-huszandrangu-ugyved-lenne/
Ha Simicska Lajos nem építette volna fel azt a gazdasági háttérhatalmat, amit felépített, a Fidesz ma nem itt tartana. Ha Simicska Lajos nem működött volna közre aktívan abban, hogy Orbán Győző bányát vásároljon, a Fidesz ma nem itt tartana. Ha Simicska Lajos nem tervezte volna meg és vezényelte volna le a média megszállását, a Fidesz ma talán már nem is létezne. De Lajos ott volt az első perctől kezdve. A Fidesz ­székház eladásánál, az eladásból befolyt összeg szétcsatornázásánál, az Orbán família magánvagyonának megalapozásánál. Ott volt Lajos az uniós források csapjánál és dagadtra szívta magát. Ezzel – többek között – csak az a baj, hogy mások elől szívta el a forrásokat. Mint ahogy mások elől szívja el a forrásokat Mészáros Lőrinc és pereputtya, Tiborcz István és a hasonszőrű élősködők hada.
herczeg0210
Magas színvonalra emelte a geci a parlamenti diskurzust, már csicskázik is. Persze volt már olyan, amikor ő volt a csicska a Sim/icska/ zsebében, csak azt hamar elfeledte...
kukac50
Ha tisztázva lett minden akkor hozzák nyilvánosságra az ügynök aktát,Orbán nagyon ellene van!
Orbán és miniszterei meg a Felcsúti földes úr csicskái.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.