Jogszerűtlenül tartotta fogva Magyarország a tranzitzónában a menedékkérőket, majd dobta őket vissza Szerbiába, erről döntött az Emberi Jogok Európai Bírósága. Ez az ítéltet alapjaiban érintheti a kormány már törvényben elfogadott új menekültügyi eljárását.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Ennek a ""kormány""nak a helyében már marhára unnám, hogy nem tudok olyat kitalálni, ami (még véletlenül is), de megfelelne a hazai és nemzetközi törvényeknek. Állandó csodálat él bennem, hogy a komplett, persze alkalmazásban álló, jogászi karunk olyan hülye, hogy képtelen egy, a nemzetközi és hazai jognak megfelelő törvényt gyártani.
Persze,ha a Vezér eleve azzal indít, hogy ""Majd jönnek a jogászok..."", akkor ne csodálkozzunk, hiszen fejétől büdösödik a hal, mint tudjuk. Ha a Vezér hülye, akkor a cseléd csak hülyébb lehet nála. Legalább is el kell, hogy játssza, különben repül. Gondolom, itt is ez a helyzet.
De a leghülyébbek mi vagyunk, hogy az ezekre kirótt büntetéseket még mindig ""önként és dalolva"" vagyunk hajlandók kicsengetni. És ez esetben (talán) meg is érdemeljük. Egy karakán néppel ezt nem csinálhatná meg (lásd polyákok), mert az úgy felrúgná ezeket, hogy a levegőben halnának éhen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.