Harmadfokra viszik annak a nőnek az ügyét, akinek nemi szervét egykori orvos szeretője lúggal öntötte le. Az ügyben pénteken született ítélet másodfokon, akkor az elkövető B. Krisztiánt 9 év börtönre ítélték és örökre eltiltották az orvoslástól. Renner Erika és ügyvédje azonban úgy érzik, még nem teljes a felelősségre vonás.

Erika és ügyvédje, Gál András a Mokka vendégei voltak kedd reggel, ahol az áldozat elmondta: hosszas gyógyulási folyamat áll még előtte, aminek részeként több műtétet is el kell végezni rajta.

A nő lelkileg sem épült fel még a támadást követően, úgy érzi, ez addig nem is történhet meg, amíg végleg le nem zárul az ügy. Komoly támaszt jelent neki viszont jelenlegi párkapcsolata azzal a férfival, aki már a bűntény elkövetésekor is mellette volt.

Erikát különösen felkavarta a másodfokú tárgyalás során nyilatkozó szakértő, Nyulasi Tibor véleménye, aki szerint az asszony magának okozta az égési sérüléseket, lúg helyett kamillateával.

Négy év alatt már sok mindent kellett végighallgatnom, de ez átlépett egy határt

- mondta az áldozat.

Mint azóta kiderült, Nyulasi több szálon kötődik Mikola István államtitkárhoz, akinek a vádlott B. Krisztián az unokaöccse.

Felül kell vizsgálni a szakértőt is

Gál András arról tájékoztatott, hogy az ügyet harmadfokon is tárgyalni fogják. Az időpont még bizonytalan, de valamikor ősszel tűzhetik ki az újabb tárgyalást.

Az ügyvéd úgy véli, az eljárás során több szabálytalanságot is elkövettek, amit utólag szakértő segítségével kéne felülvizsgálni: ilyen volt például Nyulasi Tibor szakértőként való szerepeltetése is, a férfi ugyanis nem volt kompetens ebben a kérdésben.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
wagabund
akkor ez az áldott jó ember újra szabadon bóklászik? esetleg rendelhet, gyógyít?

szegénykém, sokallhatta a fegyházban töltendő időt...hát kért egy szívességet..
elnyomott
Csak van ebben az országban legalább egy gerinces bíró!!!
lópicigáspár
A "szakértőt" feljelenteni a picsába és eltiltani a szakértéstől egy örökre!!!
egyvandor
"Nyulasi több szálon kötődik Mikola István államtitkárhoz." ner. Gorbán házatája nem lehet ellenzékben!
vitriol
@elnyomott: VAN! nem is egy, elég sokan vannak - szerencsére. Csakhogy az ondó tünde jelöli ki, hogy melyik ügyet ki tárgyalhatja!!!
namihami
Kamillával lúgos jellegű égési sérülést okozott---mondja a ""szakértő"".
Szakértő vagy rokonmentő? Előbb ezt kell eldönteni, minden egyéb csak ezután következik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.