Németh Szilárd a Mandinernek adott interjújában azt mondta: a Majtényi László vezette Eötvös Károly Közpolitikai Intézet minimum 145 millió forint támogatást kapott a Soros-féle Nyílt Társadalom Intézettől. A korábbi rezsibiztos ezt arra alapozta, hogy a nemzetbiztonsági bizottságban erről tájékoztatták őt a nemzetbiztonsági szolgálatok. A TASZ szerint rendkívül aggályos, ha igaz, amit a korábbi rezsilovag állít.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Remélem senkinek nincs kétsége az iránt, hogy a kajmánhatalom biztosítása érdekében, az összes létező eszköz és módszer percről percre működik, mert a kajmán és a horda jól tudja, ha bukta van, akkor börtön is van és fújtak az összeharácsolt vagyonkáknak, pofátlan luxusoknak, rogánoknak, orbáncoknak, lézereknek!
A mobilsdzplgáltatól SOI?M-kártyás nyomotgatásának egyik mnagy haszna, hogy külnösebb nehézség nélkül ,megtudják, ki, milyen kapcsolási számot használ és ehhez még csak bírói engedély sem kell!
Róka lelkű "50 millót kapott Sanyi bácsi diplomata táskában" Sándor jól tudja a dolgát!
Eladott Ország
"Az a helyzet, hogy Soros György a nyolcvanas­-kilencvenes évek gengszterváltásának idején elsők között az Orbán nevűt és holdudvarát fertőzte meg a vírussal, amiről most óbégattok. Azóta a vírus olyan mutációkat eredményezett, amelyek immár egy egész ország testén rákos elváltozások formájában szaporodnak. Míg Soros a saját pénzén terjeszti a vírust (támogat civil szervezeteket, sajtót, oktatást, mindent mi üldözendő ellenség), a magyar kormány – mint rákos elváltozás és daganat – adófizetői pénzt harácsol. A kettő közül melyik a kártékonyabb? Ha Soros civiljei – akik hangot adnak a kormány demokráciát fojtogató ténykedéseinek – kártékony vírusok, akkor mi mondható el a népnyúzó, vérpopulista, titkosított magyar kormányról? Hányan vannak Széles Gábortól, Tiborczig azok, akik – Sorossal ellentétben nem önerejükből spekulálva mászták meg az uborkafát – szívják az ország vérét?"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.