Színvonalas adok-kapok bontakozott ki a március 15-i ünnepség kapcsán a Fidesz frakcióvezetője és az Együtt elnöke között.

Juhász Péter épp olyan bunkó, amilyen akar lenni

– jelentette ki Kósa Lajos egy sajtótájékoztatón az ATV Híradó riporterének kérdésére, aki arra volt kíváncsi, mi a véleménye a kormánypártnak az Együtt szándékáról, hogy ki akarták fütyülni az állami megemlékezésen Orbán Viktor miniszterelnököt.

Szerinte ezzel az erővel Juhász Péter temetésen is fütyülhetne, az év többi napján egyébként is ott fütyül, ahol akar, a parlament előtt is akár, de az egész mélységesen jellemzi a karakterét.

 Juhász Péter válasza sem maradt el. Azt mondta Kósa Lajosról, hogy

a legbunkóbb politikus a mai magyar politikai életben.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Kupak lala!!! te aztán tényleg bunkó vagy , sőt még annál is bunkóbb!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
dr. prédikátor
Kupak lala!!! te aztán tényleg bunkó vagy , sőt még annál is bunkóbb!!!
Jozefina
Kósának nem kell akarni, ő alapból bunkó!!! Nem kicsi, NAGY BUNKÓ!!!
kiskun
Hát még ilyen bunkóságot, tiszta bunkóság!!
quadrocopter
Kósa? Primitív jószág, az a csoda, hogy járás közben egyik lábát a másik elé teszi!
Aki Én
Itt nem lehet nyiltan tuntetni a szeretett vezeto ellen. Majd a mini kordon megvedi iden is. Mitol nemzeti az az unnep, ahol egy szemelyisegzavaros alak kordon mogott dicseri magat a szektajanak? Mi a fasz ebben a nemzeti? Ez olcso, suttyo propaganda.
Borsodi
Akkor tudjuk mi is,hogy Kósa Lajos bunkó,és nem fütyülünk temetésen.Orbán beszéde alatt kerepelni és dudálni viszont lehet.
RonaGyuri
mindkettőnek igaz van! Sőt a politikusaink egytől egyig sötét bunkók! =))
egyvandor
kosalaláék ezt a sípoltatást csicskáikon (ma már mind zsíros pozíciókban élvezik befizetéseinket) keresztül intéztették.
Primavéra
Tökéletes kórkép a fütyülős paliról ,és semmi értelme nem volt eddig sem és nem lenne most sem ha ,valami elmezavar következtében hagynák megzavarni a Nemzeti Ünnepünket ! Mint a múltkor is azt láthatták itthon és külföldön is hogy egy jelentéktelen számú ,feltehetőleg felbérelt ,kultúráltnak nem nevezhető középkoru törtető szánalmas füttyögéssel adott hangot nem tetszésének ,de a tömeg folytatta a megemlékezést zavartalanul . Nincs jelentősége . Majd a választásokon lehet megmérkőzni ,persze ott sem elég a fütyülőjük.
egyvandor
A szabadságharc liberty->, liberális eszmék ünnepén nem lehet kifütyülni a suttyó akarnokot. mondja ezt egy olyan alak aki élvezte amikor hatalmuk megszerzése céljából fizettet, vagy hatalmi pozíciókra ácsingózó alakok mentek neki a regnálóknak, rengeteg kárt okozva az országnak, meg nem várva míg a játékszabályok szerint ismét hatalomra kerülhettek volna. kósa lala ez a bunkóság.
Béla333
Egyik oldalon tojásokat dobálnak:

www.youtube.com/watch?v=H5xQnMMwI3M

Másik oldalon meg fütyülnek!
Az olyan kényes Fideszesek nem háborodtak fel a tojásdobáláson, akkor a füttyszó sem olyan nagy gond! Majd legközelebb elgondolkodnak, amikor indulnak tüntetni - tojással!
aremy
vajon ki súghatott a lalának no mert az ő kútfejéből ilyen nem törne fel.
csetere
@dr. prédikátor: Egyetértek Juhásszal.
csetere
@egyvandor: Nem volt ilyen finnyás, mikor a vekker órás tüntetést szervezték. Fütyülni nem csak síppal lehet, én nő létemre is tudok fütyülni, igaz hamisan. Az ünneplőket, mint hallottam alaposan átnézik, nehogy fütyülő legyen náluk. Ez nem a márciusi ifjak, hanem a TEK-sek ünnepe lesz, ahová megérkezik páncélozott autóban a kis-nagy ember és utána gyorsan elhúz.
karma1
@Primavéra: Mi van, trollkam, te is marcius 14-en buktal be erre az oldalra? El lehet tunni oda, ahonnan jottel, a baromsagaidra senki sem kivancsi...
Na meg a pegero becenevu goreny is onnan jott, ahonnan te. Fogjatok kezet, es huzzatok el, futyisz iranyba...
karma1
@Pegero: 00.09-re: Igazad van, hogy ezt megkerdezted, mert te vagy a legnagyobb...
namihami
Van abban valami felemelő, amikor a Kósa (értitek a Kósa) mondja valakire, hogy bunkó.
Kell ennél biztosabb pont bármelyikünk életében?
Kupaklali (és huszituszi. másként tegye fel a kérdést, nem tudna valami felemelőt kérdezni valamint a többi aranyköpése) bunkóz valakit. Kell ennél nagyobb show?
Desischado
Röhögnöm kell, kóser alias kupak alajos, Mr 20 %, mondja másra, hogy bunkó? Ő a legnagyobb bunkó az egész bagázsban, igaza van Juhász Péternek!
Cefi
Huszikupaktuszihutifémkupakkérekkönnyebkérdésttuszikupakhudszifémkupwknemértemakérdéstkupak.
Cefi
@karma1: Az elmúlt hónapban négy nickkel van jelen ez a szarevő bringáspergető. De lehet hogy ma meg lesz csapkodva a suttyó, tapló feje.
evacica
Na röhögnöm kell ezt pont Lala mondja?! Nézzen már szét párttársai között, persze magát se felejtsen ki! Lassan a fideszt lehetne új névvel illetni a Bunkók pártja!
Cefi
@Pegero: Ment a lájk. Te bunkózol kifelé, a csuticigány valagából, bringáspergető?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.