Közbeszerzési eljárás eredményét hirdette ki a Budapest 2024 Nkft., jelent meg az európai közbeszerzési honlapon. Téma: "Vállalkozási keretmegállapodás nemzetközi és hazai rendezvényszervezési szolgáltatások és a tevékenység megvalósításához kapcsolódó eszközök beszerzésére. " Teljesítés helyszíne: Budapest, Doha, Aarhus. Költségkeret: 536,5 millió forint. Nyertesek: HD Event & Promotion Kft. és a Humán Telex Reklám Tanácsadó és Szolgáltató Kft. Utóbbi két fradis cég vezetőjének, Orosz Pálnak a tulajdonában van. Hogy a közbeszerzési eljárást miért nem mondták le korábban, rejtély.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
A fidióták vajon mit szólnak hozzá ? Azt mondják Beeeeeee
agnes200
Igazából teljesen mindegy, hogy mire költenek, lényeg, hogy már le van dumálva a nyertes, és szegény haverka nehogy mán hoppon maradjon!
Úgysem tesz ellene senki semmit, maximum megcsóváljuk a fejünket, hogy nahát, már megint hány milliárdot kivesznek a közös kasszából! Birka népség vagyunk, egy ganéj miniszterelnökkel a fejünk felett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.