A szokásos koreográfia szerint, a kormánypárti képviselők egyhangú támogatásával ajánlotta ma a Magyar Nemzeti Bank Monetáris Tanácsa új tagjainak megválasztását a plenáris ülés számára az Országgyűlés gazdasági bizottsága. A kormánypártok jelöltjei nem okoztak csalódást, hiszen egyikük, Parragh Bianka – Parragh Lászlónak, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnökének a felesége– a Nemzeti Közszolgálati Egyetem és az Óbudai Egyetem gazdasági szabályozással, vállalati versenyképességgel, menedzsmenttel és vezetésszervezés-kutatással foglalkozó adjunktusa piedesztálra emelte a jegybankelnököt és a kormány gazdaságpolitikáját. Ígéretet tett arra vonatkozóan, hogy megválasztása esetén támogatni fogja a központi bank kormányt segítő munkáját, amely Matolcsy György kinevezésével vette kezdetét, s amely nélkül elképzelhetetlen lett volna a gazdasági fordulat 2010 után. Matolcsyról elmondta, hogy két évtizede nem értelmezhető nélküle a magyar gazdaságpolitika, szerinte az emblematikus...

Forrás: mno.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

colibri
@RonaGyuri: Magyar Bálint tézisei nap mint nap beigazolódnak.
Grafix69
Igen volt szerencsém megnézni az ajnározását . Már volt egy olyan érzésem ,hogy bekapja neki ha még hagyják beszélni. A Matolcsy nélkül nincs tőke, piacgazdaság sincsen meg stabil jegybank meg szemüveg gyér sincs nélküle , mondjuk utóbbi az biztosan úgy lenne mert olyan kancsal ,hogy hátra felé folyik a könnye. Mondjuk az a kisebbik baj ,hogy két felé néz . Amit a hölgyemény elmondott az simán elmenne egy szenté avatáson a plébánián .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.