Szinte hihetetlen, hogy egy szocialista képviselő Polt Péternek feltett kérdésére adott válaszból kell megtudnunk, hogy lezárult a nyomozás a fideszes bűnszövetségi fej után. Itt már nem lehet nem vádat emelni. Hét gyanúsított kihallgatása után a vád: különösen nagy vagyoni hátrányt okozó, bűnszövetségben elkövetett költségvetési csalás kísérlete, hivatali vesztegetés, illetve “vesztegetést állítva elkövetett befolyással üzérkedés miatt” A vádlott pedig nem más, mint a fideszes Mengyi Roland ügyében. Ez Polt Péter legfőbb ügyész írásos parlamenti válaszából derült ki, amit Harangozó Tamás MSZP-s képviselő kérdésére adott. Polt Péter válasza szerint öt gyanúsítottat letartóztattak, most szabadlábon védekeznek. A nyomozás lezárult, következik a vádemelés. A válaszból nem derül ki egyértelműen, hogy személy szerint Mengyi Rolanddal pontosan mi történt.

Forrás: ellenszel.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Mi a különbség a fideszállat, és a homo sapiens között?
-Az utóbbinak van humora.
Cefi
Mi a különbség a fideszállat, és a homo sapiens között?
-Az utóbbinak van humora.
Cefi
Basszus, nem ide szántam 19.46-ot, hanem az "egri csillagos"-hoz. De azért igaz...
quadrocopter
Ó, most az van, hogy csak a különösen buta, ostoba, egyszerűen már védhetetlen idióta hordatagot dobják oda, a többi vígan mesterkedik tovább az uniós - és az adófizetői lével!

Meglátszik, hogy Mengyi sarában nem volt fészbukos mentegetési ukáz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.