Ha azt gondolod, hogy a magyar egészségügy ramaty állapotban van, akkor te Bayer Zsolt szerint hülye vagy. Ugyanis az elméd tévképzeteket gyárt, hiszen Finnországgal és az Egyesült Királysággal mozgunk egy szinten, nem pedig valami balkáni állammal. Arról már korábban írtunk, hogy Bayer reagált a Quimby új dalszövegére, de ennek apropóján egy okfejtésbe is kezdett, ahol elmagyarázza, miért is nincs igazuk azoknak, akik bármiféle problémát látnak a magyar egészségügyben.

Forrás: ellenszel.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Én MRSA túlélő vagyok. Tudom miről beszélek. Tehát: Bayer! Bazd szájba azt a rühes kurva anyádat!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SystemError
@Cefi: Ne! Tényleg ne az anyját szidjuk a másiknak! Ezt a romáktól tanultam gyerekkoromban. Mondtam neki valamiért, hogy a "kurva a"-at. Azonnal kaptam egy állast, majd sietve hozzá tette, hogy "ne haragudjak, ha azt mondtam volna hogy Ő milyen, akkor most hagyta volna tovább, hogy visszaüssek és belemenjünk a bunyóba...de ezt tudnom kell" én vérző pofával felröhögtem, mire ő is nevetett és azóta barátok vagyunk. Csak a sztorihoz tenném hozzá, hogy ma diplomás, keresett szakember, de ha ez a kis bunyó nincs, akkor ma én lehet rasszista lennék ő meg telepi fosztogató.

A történetből idevágó tanulság: Nem "kurva anyád vagy korcs szarta", hanem helyes megszólítás pl: te "anyádat is eladó, véres szarral táplálkozó" Ebben az esetben az alanytól származtatható minden tulajdonsága(nem a kedves anyától), így akár "az anyját is eladó" már az ő tulajdonsága. Igaz kedves lengyel, kül és belhoni magyarok?!...:)
Eladott Ország
"Bayer újfent bebizonyította, hogy menthetetlen. Igen, Bayer Zsolt, a Fidesz és külön Orbán Viktor hivatásos ánusznyalogatója és az állampárt aranyszájú tehetsége ugyanúgy
magára vette Kiss Tibi trágár költészetét, ahogyan azok, akik szerint a varangykirály minden
bizonnyal a miniszterek elnökét testesíti meg. Ezért még azon nyomban és melegében megírta a frappánsnak és tökösnek vélt válaszát. A kurvaanyázás az a szint, ahova soha nem alacsonyodik le az az ember, aki vélt igazát képes érvekkel megvédeni. Bayer és elvtársai minden időkben a hatalmasok seggét védték, és most is egyből magukra vették a nemkritikát, és együttes erővel siettek gazdájukat megvédeni."
Eladott Ország
Bayer Zsoltnak: Hogy hívják a lusta indiánt? - Untatamunka
Hogy hívják a hülye indiánt?
- ???
- Dinka.
Tájékoztatásul, egy érzelgős, már-már szentimentális kurvaanyázás margójára.
Az EU-ban 263 régió van, Magyarországon belül 7.
A legfontosabb Magyarországra vonatkozó tanulságok:
Egyetlen magyarországi régió sem éri el az EU-s átlagot, bár Közép-Magyarország (Budapest és környéke) elég közel van hozzá.
2013 óta mind a 7 magyar régió rontott a helyezésén, és Észak-Magyarország különösen sokat rontott, és így rákerült a lecsúszó régiók listájára is, az egykori kommunista országok régiói közül egyetlenként.
Az egészségügyi helyzetet értékelő pontokban az összes magyar régió a legutolsók között van, Észak-Magyarország konkrétan az utolsó előtti egész Európában.
Nagyon rossz pontokat kapott Magyarország az alapfokú oktatására és az állami intézmények hatékonyságára is.
papa.49
Tömören bajerzsóti TE TÖK HÜLYE VAGY!!!
Eladott Ország
Bayer Zsótinak ,Viktor hivatásos ánusznyalogatójának munka közben ajánlott dakota viccek, a következő ünnepi beszédéhez:
"A döglött ló is lehet engedelmes, csak azt kell mondanod neki: Fekszik"
"Mielőtt vágtába csapsz, nézd meg, hogy a lovon ülsz-e."
"Vágtató lovon, jobban kell kapaszkodni."
"A döglött dakota ló sohasem botlik."
"Jobb ma egy holnap, mint holnap egy tegnap."
"Ha a bölény előtt állsz, ne adj neki hashajtót.."
quadrocopter
Na Bayer, vazze, ezért neked csak fakereszt jár, fejtől!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.