Nagyjából változatlanok azok a feltételek, amiket a kormány kényszerítene rá a hazai piacon tevékenykedő multikra – értesült az Index.

A kormány egyeztetésre hívta az érintett szervezeteket kedden, az ülésen a lap szerint a Vállalkozók Országos Szövetsége, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara, a Nemzeti Kereskedelmi Szövetség és az Országos Kereskedelmi Szövetség képviselői vettek részt.

Az Index forrásai szerint a találkozó leginkább csak tájékoztatás volt a nemzetgazdasági minisztérium részéről, ugyanis hiába állította azt  Lázár János múlt héten – miután a lap megszerezte a multikat sarcoló előterjesztést –, hogy az csak elképzelés, és még változhat, a találkozón nagyjából minden úgy hangzott el, ahogy azt az Index megírta.

A tervezetben parkolási adó, az ingyenes buszjáratok ellehetetlenítése és más egyéb "finomságok" is szerepelnek. 

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

aremy
a megmondás az nem egyenlő az egyeztetéssel.csak azt nem értem hogy miért nem harsogják hogy egyeztetés az nem volt ja és reklámokba hogy mindenki tudjon róla.
quadrocopter
A szemét piszkos qrwa anyjukat, amikor alapból is drágult minden, akkor erre még ráérkezik a mocskos sarc is, hogy legyen mit szétosztani a választás előtt, no és a saját lábon álláshoz is kell a lé!
A sarcokból, a csökkentett nyugdíjakból "erősödik" az ország, nem a termelékenység novekedéséből és kivitelből!
Akasztófavirágok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.