Kovács Zoltán kormányszóvivő visszhangozza a 2007-es Kuncze Gábort. Egy hír a 2007. március 15-i budapesti ünnepségek előtti napokból: „»Tanuljuk meg újra a különbséget az ünneplés és a tüntetés között, március 15-e számunkra ünnep, szeretnénk ha az is maradna« – fogalmazott Kuncze Gábor. Az SZDSZ elnöke elmondta: a szabad demokraták higgadt, az ünnephez méltó megemlékezést szeretnének. Hangsúlyozta: mindenkinek, a kormánynak, az ellenzéknek, a rendőrségnek és 10 millió magyar embernek van felelőssége, hogy ez az ünnep valóban méltóságteljes legyen.” 10 évvel később Kovács Zoltán kormányszóvivő sajtótájékoztatója a 2017-es, március 15-i állami ünnepségek előtti napon: „A kormányszóvivő kiemelte: jelenleg is folynak az utolsó próbák az ünnep előtt, a rendezvények méltó keretet adnak a megemlékezésnek. De fontos feltétel a méltóságteljes ünnepelés is, és a hírek szerint többen meg akarják zavarni az ünnepet, egyetlen céljuk a békés és méltóságtejes megemlékezés megzavarása –...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Épületekben jól áll Magyarország, mert ott egy egész szint esik egy emberre, viszont ünnepekben rosszul állunk, mert a "hírek szerint többen akarnak megzavarni egy ünnepet". :)
lenn
Az új SZDSZ, a fidesz.
Az új kommunista is a fidesz...
Az új náci is a fidesz.
Ez olyan zavaros, mert a fidesz által életre szart bőffenetük, nonideological
lenn
Sőt, orbán, ma mindennek az ellenkezőjét mondja, mint 10 éve - és szerinte ez rendben van.

Mást gondol, mást mond, mást csinál - milyen az ilyen ember?
Minimum megbízhatatlan.
Aki a tulajdont nem tiszteli, és elveszi a másét trükkökkel, az trükkös tolvaj.
orbánnak papírja van róla, hogy hazudik.
Majd lesz papírja arról is, hogy csalt, rabolt, embert ölt, nemzetet gyilkolt az embertelen intézkedései miatt, mert kétharmaddal törvényre emelte a törvénytelent.

NULLA TISZTELET orbánnak!!!
Holnap kifütyülni orbánt?
Az a minimum!!!
Remélem visszaállítják a halálbüntetést, mert megérdemli, ez az aljadék hulladék.
De ha mégsem, minimum 3000 év letöltendő fegyház magánzárkában jár ennek a csótánynak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.