Március tizenötödikét ünnepli az ország. Élőzzük. 2 Mind, ki a kormány részéről megszólalt tegnap a mai ünneppel kapcsolatban, kommunikációs Kovács Zoltántól emberi Balog Zoltánig, azt hangsúlyozták, ahogy a torkukon kifért, hogy a kormány biztosítja a a méltóságteljes ünneplést, hogy mindenki méltóan tudjon méltóságteljes lenni, s így méltó legyen a méltó a méltóhoz, hiszen méltó, s mi is lenne velünk méltóság nélkül teljesen. A méltó szavakban nem tudjuk nem azt látni, hogy a kommunikációs törzs a méltó-val kezdődő kifejezések használatát helyezte a megemlékezés origójába, nyugtázva, hogy a kurzus ellen jelenleg láthatóan két fegyver működik: a népszavazás, ez ugye ma nem lesz, nem is kezdeményeződik, lévén zárva a népszavazásügyi hivatal, valamint a sípolás, mely oly sok galibát okozott eddig is a méltóságos füleknek.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
@qxy: Ő is emberből volt...
A mai nacsalnyikok, meg inkább a más tulajdonát, vagyonát, pénzét szereik, ha lehet választani inkább szeretem Petőfit, meg a társait, mint a mai felkapaszkodott tetves bandát!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Aranyos a cikk, kar, hogy a mai fiatalok TENYLEG KOMOLYAN gondoljak , hogy EZERT mentek oda a marciusi ifjak...:o((((
qxy
minap beszélgettem itt kint a fiatalokkal. azt mondja az egyik,

.- én nagyon szeretem Orbánt mert igen is sokat tett az országnak
nézem, és rá kérdeztem.Igen? és mondanál olyat ami pont neked vagy a családodnak jó?
.- hát, nem tudok, de biztos olyat tett ami jó. ... " Vagy nem??? " nem tudom.
A másik gyerek, meg bólogat hogy .aha, aha , ja ja ja . fél óra asztal mellett állás és kis karton lapok sorba rakása után azt mondták. hu Kukszi bácsi. ez kurva kemény meló nem lehetne leülni? Tudom hogy nem minden fiatal ilyan, de sajnos a többsége, ilyen. De a terv meg van.
.- vezek egy ujj bömöst, és rékötttök még ugyan annyit a tuningra, azt hadd szóljon zsír mi?
qxy
azért tegyük hozzá halkan. nem kicsit szerették a híres költőink a szeszeket és a puncikat
papa.49
@qxy: Ő is emberből volt...
A mai nacsalnyikok, meg inkább a más tulajdonát, vagyonát, pénzét szereik, ha lehet választani inkább szeretem Petőfit, meg a társait, mint a mai felkapaszkodott tetves bandát!!!
qxy
@papa.49: Igazad van, mert ők azért nekem is jobban tetszik mint a mai költök és művészek. ök nem " plébekból nyomták" hanem gondolkodtak, alkottak. ez ma már nem megy
elnyomott
@qxy: Azért azt is tegyük hozzá, hogy vér is volt a pucájukban!
qxy
@elnyomott: ez így igaz. itt kint is három lehetőség volt hogy kipicsázzuk a " kizsákmányozó," ki is lehetne,hát Magyar,ki is lett picsázva én indítottam el, ment is de a végén egyedűl harcoltam ki itt is a jót. Utána már jöttek a sok igazhitű emberek hogy így kell ezt és együtt meg mi közösen. Vagyis, itt is épp ugyan olyan beszariak a Magyarok mint otthon. De én meg is mondtam hogy Ha ezért el kell mennem , mert el vagyok zavarva, el is megyek. de azt tudd hogy én csak azért harcolok amit ti igértetek . Haza is megyek. de arról teszek hogy te is haza mész igaz nem most hanem minimum 5 év múlva mert sokan vannak akik nekem hisznek.
Tudom ezt a kormánnyal nem lehet meg tenni itt drasztikus módszer kell. ki kell rugdosni az utcára és akik mellette állnak azokat is agyon verni.
elnyomott
@qxy: Nagy faszfej lehetsz, ha mindenről neked csak a picsa jut eszedbe. :-(
qxy
@elnyomott: Tudod nekem tetszik ha valaki hozzá szól a cikkhez, reagál én is elolvasom mind és tisztelem a mások véleményét, és nem bántok meg személyesen senkit. de te a nevedhez méltó vagy . " elnyomott " ez rád jellemző. olyan nyomott vagy agyilag hogy ' mindenről a picsa ?? Mi mindenről te kis tudatlan? Vagy bosszant hogy csíp a pisi? Tudod én is hozzá tudok szólni akár melyik cikkhez így is mások baszogatása érdekében. de én nem vagyok " elnyomott és meg van a véleményem. Ja rólad is .Igazán sajnállak.
Ezek után a cikkre koncentrálj ha egy kicsit nehéz is neked, de egy próbát megér.
Köszönöm a figyelmet és további szép napot. ( most a falnak dőlsz, kézbe burkolod arcod és zokogsz majd meg kérded magadtól. " Miért bántanak engem? hisz okos vagyok és szép.' A másik éned meg,.- Bolond vagy te gyerek. mi a faszt okoskodsz? gondolj a" PICSÁKRA """
qxy
@elnyomott: Ja egy kis magyarázat.- kipicsáz (vulgáris) levált,kidob, megaláz, legyőz,

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.