Az 1848-as forradalom és szabadságharc 169. évfordulóján a magyarországi hatalom mindent elkövetett, hogy az ünnepre hivatkozva megakadályozza az ellenzéket a kormányfő elleni tüntetésben. Orbán Viktor ismét a Nemzeti Múzeumnál beszél, lesz Momentum-piknik, séta a köztársaságért Majtényi Lászlóval, a Jobbik is tart rendezvényt, meg jönnek ismét lengyelek. Ezeken kívül díjakat osztanak, meg persze koszorúznak és megemlékeznek országszerte, illetve külföldön is. A fővárosban a legkevésbé közlekedni lehet majd. Kövesse az eseményeket percről percre a hvg.hu-val.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
A Mutyi-1 kanálison Kovács-Debil Zoltán már nyomta a sápítozást, hogy "lesznek, akik meg akarják zavarni a méltó ünneplést"!
Lesznek bizony, fene a mocskos, rabló, sunyi pofátokat!
bakegya
2017 MÁRCIUS IDUSÁN ugyanabban a szobában ébredhetek ...még...de MEDDIG???...AHOL PETŐFI SÁNDOR ÉS IFJÚ NEJE IS ÉBREDHETETT!!!
Ebben a lakásban megfordult Deák Ferenc,Széll Kálmán.Itt ringatták Feszthy Masát...Jókai unokáját is.Ide születtek az én gyermekeim is. Életemben kétszer kényszerültem visszavásárolni a Magyar Államtól és most kényszerű de alig várom hogy kiköltözzek INNEN.
A RENDSZER GAZDÁJÁNAK ÉS TOLVAJ MAFFIÓZÓ CSALÁDTAGJAINAK,SEGÍTŐINEK JÓVOLTÁBÓL FÁJDALOM ÉS MEGVETÉS VAN A SZÍVEMBEN.
MUTOGATHATJÁTOK NEKEM A HARGITÁT-NEM OTT VOLT AZ ÉN HAZÁM!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.