Március 15-én délelőtt mond ünnepi beszédet Orbán Viktor miniszterelnök Budapesten a Nemzeti Múzeum kertjében. Az Együtt párt a beszéd kifütyülését tervezi, 10 órára várják sípokkal, kereplőkkel az embereket az Astoriára. A nemzeti ünnep előtt egy nappal még úgy tűnt, a rendőrség nem engedi, hogy megtartsák a demonstrációt, de az utolsó pillanatban felülírta ezt a bíróság. Percről […]

Forrás: Abcúg
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
egyenlőre több a rendőr mint az ünneplő a helyszínen...
így működik egy rendőrállam a nemzeti ünnepen.
Eladott Ország
"A győztes mindent visz. A győztes folyamatosan háborúban áll mindenkivel, aki nem óhajt
csatlakozni az ő seregeihez, aki máshogyan gondolkodik, akinek ellenvéleménye van és elég
bátor azt kimondani. Március 15.-­e az Orbán­ kormány ünnepe, övék a levesestányér méretű kokárda, ők a szabadságharcosok, az örök forradalmárok. Ők folyamatosan lovon ülnek – hol dakotán, hol nem dakotán – kivont karddal hadakoznak. Ütik az ellenséget. Téged, engem, a gyerekeimet, a szüleimet, a te gyerekeidet, a te szüleidet. Viszik a hadizsákmányt, az ország vagyonát, a jövőnket."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.