"Milliárdos befektetőként" hivatkozik Orbán Viktorra a Reuters cikke, ami a legprominensebb európai szélsőjobboldali politikusokat listázza. Ez mondjuk ellentétben áll azzal, hogy Orbánnak saját vagyonbevallása szerint csak 500 ezer forintja van a számláján.

Orbán Viktor, a milliárdos befektetőből lett konzervatív Fidesz-vezető

 - írta a Reuters Orbán képe alá abban a galériában, ami a legfontosabb szélsőjobboldali politikusokat listázza. Orbán a listán Geert Wilders, Marine Le Pen, Nigel Farage, illetve svéd, osztrák, német, olasz, belga és görög szélsőjobbosok, továbbá Vona Gábor társaságában foglal helyet.

Reuters: Orbán Viktor egy milliárdos befektető

A cikk annyiban pontatlan, hogy Orbán vagyonát nem a Fidesz hatalomra kerülése előtt gyűjtötte össze, az azonban – a vagyonbevallás dacára – köztudott, hogy a miniszterelnök milliárdos.

Érdekes fordulat: Orbánt és Vonát azóta eltávolították a listából, nem tudni, miért. A Google megőrizte a tárolt változatot, korábban ez szerepelt a galériában:

Reuters: Orbán Viktor egy milliárdos befektető

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mekkelek
Nem milliárdos befektetôbôl lett politikus hanem fordítva, politikusként az adófizetôk pénzébôl lett milliárdos...
tothjani
Ez a gerinctelen Orbán havi 2 milliót keres és csak 500 ezret tudott megspórolni, pedig ingyen zabál.
De amikor a közmunkások havi 50 ezer forintját kell megszavazni akkor nyomja a gombot, hiszen a hitvány Proliknak az pont elég. :(
papa.49
@tothjani: Ebben tévedsz, mert ez a tetű soha egyetlen ilyen az embereket sújtó törvényt nem szavaz meg, mert még ahhoz is GYÁVA SZAR!!!
evacica
@colibri: A kupoláért kár lett volna!De van Magyarországon épp eszű ember aki elhiszi Orbán vagyon bevallását! Hazugság az egész! Miért is fizette ki Lörinc barát az Orbán sógorának adósságát?Meg kell nézni az egész család vagyoni helyzetét a saját lábon álló kislányától a stróman haverokig! Ja és a kedves papát se hagyjuk ki a buliból meg a takarékos Anikó asszonyt se!
Desischado
@evacica: Mindent leírtál előttem, de annyit még hozzátennék, hogyha ez a hazug féreg a vagyoni helyzetét illetően nem hazudik, akkor én luxus ribi vagyok!
kukac50
A volt Svájci magyar nagykövet Nagy és társa most Orbán bankárja ,Ő kezeli az Orbán család lopott pénzeit!!+Mészáros Lőrinc a Magyarországon levő vagyont. Tompor már csak tudja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.