Átkutatják a táskákat, sőt aki gyanús, azt meg is motozzák a Nemzeti Múzeumnál – írja a hvg.

Az emberek csak alapos biztonsági ellenőrzést követően léphetnek be a területre, ahonnan Orbán Viktor beszédét lehet majd nézni.

Átkutatja a rendőrség a táskákat Orbán beszéde előtt

A biztonsági szolgálat emberei mindenkinek átkutatják a táskáját, aki pedig valamiért különösen viselkedik, azt még meg is motozzák.

A biztonsági emberek a hvg-nek azt mondták, hogy nincs ebben semmi különös, pont úgy viselkednek, mint bármilyen másik rendezvényen, a cél pedig az, hogy "ne legyen mit dobálni".

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Hiába no, fürdik a Vezér a nép iránta megnyilvánuló szeretetében. Élvezi a népszerűséget.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@Nessy: Az első ,,kipontozása,, után NEM LENNE JELENTKEZŐ...
Főlökött
Csak nagyon halkan megjegyezve a "biztonsági szolgálat" nem a yard. Ezen biztonsági cégnek pedig nincs rendészeti jogosultsága. Az 1994. évi XXXIV törvény nem jogosítja fel őket önálló ruházat-átvizsgálásra, személyi motozásra, stb.
Hofipisti
@Főlökött: Ezt a társaságot az ilyen jogi akadékoskodások és tekervények sosem zavarták! Ha meg netán mégis fennakadnának valamin, majd ismét törvénykeznek visszamenő hatállyal. Ki van ez találva kérem, s tudjuk: Magyarország jobban teljesít!
quadrocopter
Az Ulan-Bátor nemzethy spiclit elkapta a paranoid foschaas szindróma?
Legözelebb testüreg átvizsgálás is lesz az utcán? Mert akkor Rácz-Terry Black & Decker többször is sorbaáll!
qxy
@Nessy: De az a másiknak ha meg van mondva,.- Ja , Orbán lenyúlta a nép pénzét és így járt. nyugi ez úgy össze húzni a segge likát hogy egy zabszem nemmenne fel neki. Ha,??? ezek után miniszter akar lenni
Főlökött
@Hofipisti: A gond ott teljesedik ki, hogy az ítélet alapján történő kifizetés, pedig a köz által összedobottból fog történni ! Nem azoktól akik elkövették és ezért felvették a jussukat is !

Más több érában is áll a bál ! Mikben ? Főváros - hírdetőoszlopok...pl. De sorolhatnám, a hozzáértés nem dominál, csak az izomból - tudatlanul - pártegységben nyomjuk. Ebből ez lesz, de úgy tűnik, bevállalják, avagy annyira buták, hogy fel sem fogják, ebből bukta lesz.
Magyar elmondta, jogkörében elkövetett károkozás miatt, a nemzetközi Bíróságon, beperelik, a Magyar Államot. Joggal teszik ? Igen. Lásd Csiki - Heineken vita, melyet joggal megnyert a Heineken, de mint állítólagosan független és az igazságszolgáltatásba bele nem ugató politikusi gárda, összehozta mindazt, amibe - állítólagosan nincs és nem is lehet beleszólásuk. Magyarán, kitíltják a Heinekent az országból, aki meri forgalmazni, 2 évet kaphat ezért ! Ebben nem fogják leperelni a gatyeszunkat ? Dehogynem. Majd a köz - általi befizetés - tartalékból fizetik.
Na ez a mai valóság és a tények. -> sajnos.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.