Egyelőre nem világos, hogy mi történt a Nemzeti Múzeumnál, de az atv.hu felvételei szerint két férfi annyira összeakaszkodott, hogy a rendőröknek kellett közbeavatkoznia.

A kezdeti szópárbaj után a Nemzeti Múzeumnál összegyűlt két tábor között kisebb dulakodások történtek, míg az egyik küzdelem sérülést nem okozott.

Véres dulakodás alakult ki két tüntető közt

(Fotó: ATV)

A két férfi addig lökdösődött, míg végül egyikőjük a földre zuhanva a rendőrsorfaltól mindössze pár méterre beverte a fejét. A nézelődők egymást kezdték szidni, hogy ki is kezdte a verekedést.

A vérző fejű idős urat végül a mentősök vitték ki a tömegből.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

TASzSz
@F_Viktor: Színjáték az egész! Te is tudod! A parlament büféjébe' meg jót röhögnek ezeken a bal-, illetve jobboldali képviselők holnap!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
@namihami: ma, 13:09
"Az atv.hu riportere szeme előtt egy idős bácsinak a kezéből kivették a sípot, majd a földre lökték. Az idős férfi úgy beverte a fejét, hogy az elkezdett vérezni. "
Szerinted.
Én meg nagyon csodálkoznék, ha nem így történt volna!!!
quadrocopter
Itt van a geci Orbán "nemzeti egységének" az eredménye!
Designer
Na, most képzeld el, amikor az unoka mglátja a nagypapit véresen! Jó páldát mutatnak!
Captain Blood
A vénember elkapta hátulról a sípolót az meg azt csinálta amit ilyenkor kell: dobott egy hátast aztán a vénembernek azfaltmérgezése lett!!
namihami
@bencemacska: Én viszont úgy láttam, hogy a sípkiverő bácsi volt, aki elesett. A rendőrök (szerintem) a sípolós bácsit igazoltatták. A Fideszes bácsit segítették fel a többiek a földről. Tévedtem volna?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.