Magyarország a nagyság kapujában áll, de csak egységgel, együttműködéssel, bátorsággal és a kisszerű pártviták felfüggesztésével lehetünk ismét nagy nemzet, erős, gyarapodó ország – mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter Hódmezővásárhelyen. Lázár János szerint egész pártok, politikusok gyülekezete és működése épül a tagadásra, az elutasításra, minden ellenzésére és megakadályozására. „Ez már kezd aggasztó mértéket ölteni" – mondta Lázár.„Pedig igazi bátorság ahhoz kell, hogy merjünk igent mondani"– mondta a térség fideszes országgyűlési képviselője. "A magyaroknak igazi bátorság sosem a külső ellenség legyőzésére, hanem a saját magukkal való szembenézéshez kellett".

Forrás: vs.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Captain Blood
Na most az egyszer igazad van Lézer Jani!!! " Csak összefogással...", mármint ha titeket összefognak és a jól megérdemelt helyre kerültök. Tárgyalás után a börtönbe!!!
Clavigo
A ""Kasszás Erzsi " kucorodjon rá az arcodra,,hogy el legyen foglalva a szád-nyelved...Janó.
Eladott Ország
Lázár: merjünk igent mondani. Válasz: Igen: Húzzatok el a p*csába minél hamarabb!
"Lázár János forradalmi beszédet mondott Makón. Petőfi Sándor szobránál, egy nappal az ünnep előtt. Az előtt az ünnep előtt, amelyet – a többihez hasonlóan – kisajátított a kormány. Nem tudom, érdemes ­e még Fideszről beszélni, jó ideje nem látom a pártot a kormány mögött. Mindegy is most, mert a lényeg Lázár szavaiban fontosabb, mint egy létező és működő, vagy egy használati eszköz szintjére süllyesztett párt léte, vagy nem léte.
Az alapvetés nem változott évek óta. A nemzet azonos a Fidesszel, a Fidesz azonos a kormánnyal, a kormány azonos Orbán Viktorral. Csakis a kormányt támogató polgárok jó hazafiak, sőt, csak ők magyarok, jogaik is csak nekik vannak. Mindenki más áruló, üldözendő ellenség. A kormánynak jogában áll bárkit kirekeszteni, megbélyegezni, célponttá tenni. Jogában áll kisajátítani mindent és bármit, az önkormányzati vagyontól kezdve a kaszinókon át az ünnepekig és a szavakig. A győztes mindent visz. A győztes folyamatosan háborúban áll mindenkivel, aki nem óhajt csatlakozni az ő seregeihez, aki máshogyan gondolkodik, akinek ellenvéleménye van és elég bátor azt kimondani. Március 15.­ e az Orbán­ kormány ünnepe, övék a kokárda, ők a szabadságharcosok, az örök forradalmárok. Ők folyamatosan lovon ülnek – hol dakotán, hol nem dakotán – kivont karddal hadakoznak. Ütik az ellenséget. Téged, engem, a gyerekeimet, a szüleimet, a te gyerekeidet, a te szüleidet. Viszik a hadizsákmányt, az ország vagyonát, a jövőnket."
Equus
végre vmi, amiben egyetértünk: összefogás ellenetek, a cigányság ellen és cigánykodás ellen. Ha már ilyen nagy a barátság újból az oroszokkal... nem kéne kölcsönkérni az Auróra cirkálót? Csak egy éjszakára... aztán nézhetnétek egymást a haverokkal a bitófán...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.