Sorosbérencnek és mocskos liberálisnak titulálták azokat a Ligetvédőket, akik a Múzeum körútnál szerveztek egy kisebb demonstrációt. A tüntetőket mintegy 150 ember vette körbe, kis híján tömegverekedés lett az incidensből. Az atv.hu helyszínen lévő riportere arról számolt be, hogy őt is lezsidózták, az ATV-t pedig "zsidótévének" titulálták. A felvételen jól látható, hogy két tüntető elkezdi lökdösni egymást hangos anyázás kíséretében, miközben mások a sarokba szorított Ligetvédők felé szórták a szitkozódást. Egy idősebb férfi azt szorgalmazta hátulról, hogy verjék meg a tüntetőket, egy másik feldühödött férfi pedig palackból locsolta le a közrezárt embereket. Volt olyan fotóriporter, akinek a kamerát verték ki a kezéből.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A dolog ékes bizonyítéka annak, hogy Orbán-népe pontosan tudja dekódolni Őfenesége nem is annyira burkolt antiszemtizmusát! =))
Hellcat
Azok az agresszív jobbosok már megint...
Captain Blood
Gondolom a "választási kopaszok" újabb megbízást kaptak!! :)
Mondjuk azon a huszonéves kisköcsögön jót vidultam, aki láthatóan azt sem tudja mit kiabál, de mert kiadták neki az ukázt, hát üvölt! :))
quadrocopter
Ó, ez csak a karámkultúra egy vékony szelete, fradista parasztgyerekekkel!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.