Vagy mégsem csattanós? Inkább már kissé unalmas? Az MTI híre: Juhász és bérfütyülői a mai napon ismételten bizonyították az egész ellenzék alkalmatlanságát" - hangsúlyozta a Fidesz kommunikációs igazgatója. Hidvéghi Balázs kiemelte: Juhász Péterék (Együtt) a szervezőknek azt állították, hogy nincs náluk síp, de ez hazugság volt. Ezzel is bizonyították, hogy alkalmatlanok és méltatlanok arra, hogy a magyar nemzet értékeit képviseljék - mondta. A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint Juhász Péteréknek az volt a célja, hogy tönkretegyék a nemzeti ünnepet és több tízezer ember békés megemlékezését. Kérdésre válaszolva, hogy mit ért "bérfütyülők" alatt, azt mondta: egyetért a Fidelitas véleményével, miszerint "Soros fizet, Juhász pedig fütyül". Idegen érdekek képviseletéről van szó, nem a magyar érdekek képviseletéről - emelte ki Hidvéghi Balázs.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Captain Blood
Ezen besírtam! :))))
"azt állították nincs síp náluk..." korábban meg motozásról pampogtak!!!
A Valton Sec is egy szarrágó "biztonsági" cég"!!! Amennyiben kiadják a ruházat átvizsgálása(_NEM MOTOZÁS_) utasítást, akkor nem lehet bemondás alapján beengedni az embereket! :))))
A "több tízezer embernek" na ennek fussatok neki mégegyszer! :))))
quadrocopter
Na vazze, Falivéghi Balázs összeizzadt néhány mondatot a leszerepelt (népvándorlás kontra népszavazás!) idióta kajmán kedvére!
bencemacska
"Ezzel is bizonyították, hogy alkalmatlanok és méltatlanok arra, hogy a magyar nemzet értékeit képviseljék - mondta. "
Érdekes: hány külföldi delegáció "fényesítette" az ünnepet???
Szerintem 2006.október 23-án - az 50. évfordulón - nagyon sok, magas rangú külföldi delegáció jelenlétében nem zavarták az ünneplőket:

index.hu/belfold/2011/10/23/tiz_percre_ujra_56_volt/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.