Kicsi a világ. Most is kiedrült, hogy a reklámarcok is csak a saját soraikból kerülnek ki. Normális ember, a sokat dolgozó kisember még véletlenül sem tapasztalja azt, amit a hatalom, a közpénzek, tehát mindannyiunk pénzeinek eltulajdonítói. A legszomorúbb az, hogy az átlagos magyar nagyon örül annak, amikor meglopja, kirabolja, tönkreteszi a hatalom. Már csak azért is örül, mert a szomszédját, haragosát még jobban meglopja, kirabolja, tönkreteszi a hatalom.

(Forrás: 444.hu, lusta által)

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Miért volt valakiben erről egy pillanatnyi kétség is? Ilyen rossz-arcú, rossz-beszédű rossz-kiállású csak fityesznyik lehet! =))
lusta
Minden plakáton ugyanazok a belső körből származó arcok szerepelnek és persze nem ingyé csinálják ám!
RonaGyuri
Miért volt valakiben erről egy pillanatnyi kétség is? Ilyen rossz-arcú, rossz-beszédű rossz-kiállású csak fityesznyik lehet! =))
Macskaszem
Erdősiné is fidesz plakátarcként kezdte, aztán már Kubatov kigyúrt kopaszaival akadályozta a népszavazási kezdeményezés leadását.
JAJMÁR
Többszörösen eladják ugyanazt a semmit.
papa.49
Mint a ,,spórolós némber,, is aki sokat megtakarít a rezsicsökkentéssel, akinek a férje minisztériumi főtanácsosként ment nyugdíjba, gondolom nem 80 ezerforintosba!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél