15 percet beszélt ordítva, és egyetlen gondolatot sem sikerült kipréselnie magából. Jelszavak, uszítás, gyűlöletkeltés, némi náci dumával – nemzeti vérvonal, a mi magyar fajunk stb.- fűszerezve. Szégyenteljes az a totális intellektuális üresség, amiről minden ilyen alkalommal tanúbizonyságot tesz. (Az viszont vicces volt, amikor arról beszélt, hogy a mészáros segédek milyen fontos szerepet játszottak az ország történelmében. Így tehát ő csak a haladó hagyományokat követi, amikor egy Mészáros a segédje.)

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Lepényleső
Petőfinek a nagyapjáról beszélt mint mészáros,nem az apjáról,-esetleg rosszul hallok?
Háborút utoljára Mátyás nyert,amikor Bécs kapujának kulcsát adták neki át?
Szabadságharcot,forradalmat meg még egyet sem nyertünk meg,vagy netán változott a történelem?
Nagy Mária
Ezt a "méltóságteljes" ünneplést féltették a tiltakozóktól? Ez egy pártgyűlés volt a buszokon vitt híveknek, hogy el ne bizonytalanodjanak, kik az "igazi " ellenségei a szabadságunknak. De nincs baj, majd viktor forradalmár megmenti a magyarokat.
Jobban járnánk, ha magát mentené el innen nagyon messze.
Rémísztő volt látni a villamoson egy nyugdíjas csoport ( orbán képes tacepaókkal), elragadtatottságát, mintha legalább pápai áldást kaptak volna. Vajon nekik mennyi a nyugdíjuk?
quadrocopter
A Nemzethy Besúgó ünnepeltette magát a szervilis csicskákkal!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.