Az ATV riportere arról kérdezte Molnár Gyulát és Gyurcsány Ferencet, hogy mit szólnak ahhoz, hogy Juhász Péter és barátai kifütyülték Orbán Viktort.

Molnár Gyula, az MSZP elnöke sajnálja, hogy olyan politikai kultúra honosodott meg Magyarországon, amikor már nem a saját értékeink bemutatása a cél, hanem sokkal inkább a másik ellenségként való felépítése. Érti az indulatot, de a megosztó politikusoknak pont emiatt vissza kellene vonulniuk – fogalmazott.

Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke még emlékszik arra az időszakra, amikor Demszky Gáborral együtt kaptak füttykoncertet, sőt, tojásokkal is megdobálták őket. 

Én nem mennék el fütyülni, be kell valljam. Tiszteletben tartom az ünnep méltóságát, és azt is, hogy a miniszterelnök mondhassa el a véleményét. De ízlések és pofonok különbözőek. Ha valaki így akarja kifejezni a véleményét, ám tegye

- foglalt állást Gyurcsány.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
@Horizont: Akkor nagyon sokáig kell még várnod, de szerintem olyan NEM LESZ, a gyáva patkány nem mer az emberek közé menni!!!
quadrocopter
Azért Gy. és M. is belecsípett Juhászba, aki végre egy tökös csávó, nem szarja össze magát a mocskos rezsimhatalomtól, tesz, cselekszik, ,míg mások a parlamentben néha felriadnak és böfikéznek egyet!
F_Viktor
"Tiszteletben tartom az ünnep méltóságát, és azt is, hogy a miniszterelnök mondhassa el a véleményét."

Feri, miért kell "finomkodnod", szerinted ezt a mondatot megérti a gyűlöletből táplálkozó 1,5 millió birka??
JAJMÁR
Hogy fejezzék ki az emberek a véleményüket ma úgy, hogy eljusson a ME-ig? Melyik ellenzéki pártnak sikerült megőrizni, vagy elérni egy olyan platformot, ahol a választók véleményt mondhatnak?
Megkérdezném azoktól, akik egyébként nem mennének el fütyülni.
Csak valahol máshol, nagyon bátran mondanak egy beszédet, vagy nyilatkozgatnak, de tapasztalat, hogy ezeknek semmilyen hatása nincs, még a választókra se!
A Juhász Péter talált egy módszert - persze, nem langyos és konfliktusmentes -, de milyen ellenzék az, amelyik kerüli a konfliktust?
egyvandor
@F_Viktor:
Azért jót tenne az országnak ha az értelem zavarná el ezeket a ner patkányokat a történelem szemét dombjára ahová valók -és nem az indulatok- hogy megtalálhassuk a kivezető utat ebből a mocsokból.
egyvandor
@JAJMÁR: "de milyen ellenzék az, amelyik kerüli a konfliktust"
Ameddig ez kontrollálható és be tudják tartani a határt, nem szalad el a ló (példaképpen akár az alkohol függőségig tartó fogyasztásának) addig igazad is van.
JAJMÁR
@egyvandor: Ezeket bizony nem lehet előre kiszámítani. Aki inni akar, és attól erős, annak síp se kell hozzá, hogy "elszaladjon a ló"!

Mégis azt gondolom, hogy ha ma nem 300, hanem több ezer síp szól, az nyomatékosabb lett volna, az már nem egy kis párt véleménye lenne. De "csak egy legény van talpon a vidéken" :)

21:06 az értelmes párbeszédhez két fél kell!
Nessy
Ezt a maffia társaságot "jól nevelten" nem lehet leváltani! A bebetonozott dolgokat csak betontörő szerszámmal lehet kiszabadítani!
F_Viktor
@egyvandor: Írod:
"Azért jót tenne az országnak ha az értelem zavarná el ezeket a ner patkányokat a történelem szemét dombjára ahová valók..."

Igazad van, de én már nem látom erre a humánus lehetőséget.
Elég megnézni a birka nyáj reakcióit a mindennapos fityeszes lopásokra, lenyúlásokra, vagy jó példa a Parlament működésére a KE választás.
mariaberta
Milyen érzékenyek lettek, pedig nem is kaptak tojás záport, nem kellett ernyővel védeni a szónokot, mint annak idején Demszky Gábort.
aremy
@lópicigáspár: ugye nem molnár gyulára gondoltál mert őnagyon messze van attól.
papa.49
@Nessy: Tökéletesen igazad van ezeket a fütyiszeket csak erőszakkal lehet kipenderíteni a hatalomból!!!
eugen4402
Ugyan kérem, kit érdekel a füttykoncert..?
Sokkal fontosabb feladatok tornyosulnak előttünk, azokra kell összpontosítani:
- Meg kell állítanunk Brüsszelt!
- Le kell dobálni az álszentség maskaráit!
- Fel kell szólítanunk Brüsszelt és a nemzetközi pénztőke hatalmasságait, hogy készpénzüket és értéktárgyaikat adják át, és fogják be a szájukat...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.