A parlament hétfői ülésén Vona Gábor a miniszterelnökkel kapcsolatos ügynökvádat fogalmazott meg, ám semmiféle bizonyítékról nem tett említést. Az ATV Egyenes Beszédben Hiller István és Kósa Lajos is kifejtette álláspontját. ... A Fidesz frakcióvezetője szerint éppen amiatt került sor kenyértörésre pártja és az oligarcha között, mert ők nem voltak hajlandóak a nemzet érdekei elé helyezni egy sikeres üzletember gazdasági érdekeit. Mi egy olyan párt vagyunk – tette hozzá Kósa Lajos –, amelyiknek van kapcsolata gazdag emberekkel, de ettől még a választók oldalán áll. Az pedig, hogy Simicska Lajos egykor a Fidesz pártpénztárnoka volt, azért nem olvasható a fejükre szerinte, mert náluk „a pártpénztáros mindig is adminisztratív szereplő volt, nem úgy, mint a szocialistáknál”

Forrás: atv.hu
Feltöltő: grincss
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

grincss
Itt az esti mese "gyerekek" - jó éjszakát! :-)
grincss
Itt az esti mese "gyerekek" - jó éjszakát! :-)
nemjoezigy
Ez is csak a munkásságának SZOKÁSOS része! Tehát szóra sem érdemes, csak sajnos az országunk fizeti az árát!
quadrocopter
Hiller meglepően tájékozatlan "Győri Gábor" fedőnevű Orbánnal kapcsolatban!
F_Viktor
"Mi egy olyan párt vagyunk – tette hozzá Kósa Lajos –, amelyiknek van kapcsolata gazdag emberekkel..."

Folytatnám: akik az orbán rezsim előtt években veszteséges (gázszerelő) vállalkozásokat vezettek!
karma1
Hiller tulajdonkeppen kinek dolgozik? A fidesznek? Mert hogy annyira vedi orbant,... Es mi az, hogy az iratok "barkinek hozzaferhetoek?" Ekkora szarvas hazugsagot elmondani a TV-ben? (Bar az ATV-ben talan lehet...)
namihami
Kósa védi Orbánt. Marha jó. Tipikus vak vezet világtalant helyzet.

""Mi egy olyan párt vagyunk – tette hozzá Kósa Lajos –, amelyiknek van kapcsolata MÁRA gazdag emberekkel""---mindössze egy rövid szavacska, de így legalább igaz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.