A március 15-ei beszédében Orbán Viktor hatalmasat bakizott. Megesik ez bárkivel, még egy miniszterelnökkel is, ha túlságosan beleéli magát.

A 24.hu vette észre, hogy a miniszterelnök.hu ezúttal csak fotókat tett közzé az ünnepről, a kormányzati portál összefoglalója pedig éppen a kínos részt hagyta ki.

“Ezért váltunk újra erős nemzetté az elmúlt években”: egybekovácsolta ugyanis a szíveket a nemzeti és keresztény alkotmányért vívott harc, az adósrabszolgaság elleni lázadás, a gazdasági függetlenségért folytatott küzdelem, valamint az is, hogy “lefogtuk a kapukat belülről nyitogatni akaró brüsszeli kezeket”

– idézi a kormányfőt a kormány honlapja, "véletlenül" kihagyva ezt a mondatot:

(amellyel)

visszavertük az Európát ostromló népszavazást

(és lefogtuk a kapukat belülről nyitogató brüsszeli kezeket.)

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Hu, de pipa lehet most az internetre, ha egyaltalan felfogja, hogy sok embernek megmaradt az eredeti felvetel... A gugli nem felejt,...:o))))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
nem lehetne fordítva? Nem egy mondatát, hanem őt magát tüntetni el? =))
quadrocopter
Á, ez a húzás rezsimjellemző húzás, Szálin elvtárs közeli pofafotóit is azonnal retusálták előhívás után, hogy ne látszódjanak a gyermekkori himlőhelyek a képen!
Mert nem az a lényeg, hogy a valóságban mi van, hanem az, hogy mit akarunk láttatni valóságként!
Tipikus rezsimhúzás, mert a vezérkos nem hibázhat, elvégre nem ember, hanem isten.
Tehát nem ember!
Eladott Ország
Mi is lefogjuk, csak nem a brüsszeli, hanem a fidesz tolvaj kezeket és bilincs karpereccel vezetőszárral látjuk el és a megérdemelt börtönbe vezetjük őket.
karma1
Hu, de pipa lehet most az internetre, ha egyaltalan felfogja, hogy sok embernek megmaradt az eredeti felvetel... A gugli nem felejt,...:o))))
nezelodo
Belátja a környezete, akárcsak az évek múlásán kesergő egykori szépasszonyok, hogy eljött az ideje egy alapos ráncfelvarrásnak. Persze a politikusnál ez mit sem ér, rajta az idő múlása belül a fejében, és a kimondott szavakban, mondatokban érhető tetten. Azt meg aztán varja fel a kopasz Kovács, meg a Havasi Berci...
nevemnick
Most lehetnek frászban az orr-bán fanok, hogy valakik esetleg rögzítették ezt a beszédecskét, és az ezelőtti gőgös megnyilvánulásokat, oszt majd lőn világosság a választások előtt.
bencemacska
@Eladott Ország: ma, 12:12
Mikor???
Kérlek , értesíts, mert élőben akarom látni!!!
bencemacska
@quadrocopter: ma, 11:54
Én azt az órát várom, amikor a testőrök a kulcslyukon keresztül nézve azon morfondíroznak: vajon miért rángatózik a földön fekve?
Majd bemegyünk, ha nem mozdul.
(Ez csak egy Sztálin párhuzam, nem szabad rosszra gondolni!-:))))
Eladott Ország
@bencemacska: Eljön az ideje. Ami késik nem múlik.
human
Szerintem rendezzék meg a hétvégén újra az ünnepséget és vegyék fel az egészet megint.
Macskaszem
@bencemacska: nem lenne az annyira rossz, ha nem mozdulna :-)
Macskaszem
Na és kija f@szom olvassa a kúrmányzati portált? Csak azért kérdem, mert azon kívül mindenütt megtalálható a felvétel, sehonnan nem törölték, bárhol megnézheti, aki akarja.
Rózsika Hatházi
Ha el akarték volna tüntetni orbán bakijait, az egész beszédet el kellett volna tüntetni. Az én elmémet azok a mondatok ragadták meg, amelyekben letűnt birodalmakról hablatyolt. Mint például: eltűnt az oszmán birodalom, a szovjet birodalom. Nem azért a vak lóért, de Erdogan és Putyin segge egyre fényesebben ragyog. :))))
libellle
@karma1: Hahahaha és a nyugati adók is mind ezen nevettek ma.
Borsodi
Nem a bakit, hanem őt kellene már eltüntetni.
Gyuri Géderről
@Borsodi: Gáz! Én is ezt szerettem volna írni.
quadrocopter
@karma1: Ó, azóta már elrendelte a "net - és pc.zsonglőr" az Internet lehallgatását és megfigyelését!
Eladott Ország
S miért vagytok ti kiváltságosok?
Miért a jog csupán tinálatok?
Apáitok megszerzék a hazát,
De rája a nép­izzadás csorog.
/Petőfi Sándor: A nép nevében/
kiscsillag66
@karma1: Nem baj, csak az, hogy nem ő olvassa. Mit szólsz a "díszlethez"? Ott hátul az a pár szerencsétlen árvalányhajas kalapban és pitykében. Miért kell ez a borzalmas díszlet?
karma1
@kiscsillag66: Borzaszto! Annyira vissza akarjak hozni a horthy erat az arvalanyhajas, turulmadaras csendor tipusu gardafe'lese'geikkel, hogy az mar faj...
orban NEM fogja latni, olvasni, mert ugyanugy titkoljak mar elole a rossz hireket, mint altalaban a nagy betegek elol szoktak...
kiscsillag66
@karma1: Nem is értem, soha sem értettem ezt a horthy-érás dolgot. Szerintem csak fehér lovon akar a Várba menni.
karma1
@kiscsillag66: Haha, miert kivansz servet annak a szegeny pacinak?...:o))))
human
@kiscsillag66: A minap láttam pár felvételt Orbán szimpatizánsaitól. Akinek van idegzete hozzá az kis betekintést kap a lelki világukba.
Egyértelmű, hogy ők mindig valaki után akarnak menni. Vezérelvűek. Egy hölgy szó szerint azt mondta, hogy Orbánban meglátta a vezetőt aki lehet követni. Tehát náluk erre van igény. Parancsot szeretnek kapni és azt végrehajtani. Ha minden központilag van szabályozva (a korrupció is) akkor olajozottan fog működni a gépezet. Nem lesznek nézeteltérések és abból adódó viták mert mindenkinek egyként kell gondolkodnia. Az egyszerű, jól érthető direktívák a pártközpontból leveszik az ember válláról a döntés terhét és a felelősséget is. Aki pedig más véleményen van az a rendszer működése ellen van és ki kell iktatni.
Ezzel szemben a demokrácia bonyolult, nehézkes, nem egyértelmű folyamatok láncolata. Ez nekik bonyolult, kétkedésekkel teli, folyamatos döntéskényszerrel terhelt társadalmi rendszer.
teuton
@human: Mit csodalkozol? Minden keleti tekintelyelvü diktatura azert van, mert ilyenek az alattvalok. Nekik vezer kell, a vezer pedig szeret a birkak felett uralkodni. Orban szerint a testverek pedig Azsiaban vannak (mondta az egyik legsztalinistabb diktaturaban, Azerbajdzsanban!), nem Europaban. Na most akkor lehet talalgatni, hova tart az orszag hajoja...
kukac50
Orbán az utóbbi időben félre beszél,vagy nem tudja miről nyilatkozik, így volt ez a migráns bántalmazással is,Nálunk ilyen nem fordult elő csak Szerbiában,és mégis történt.
human
@teuton: A poén az, hogy hiába jönne egy tisztességes jobb oldali párt akik nem a korrupcióból akarnak meggazdagodni, a most Orbánra szavazók nem szavaznának át. Ebből is látszik, hogy ez az egész hit kérdés náluk és elszakadnak a valóságtól.
kiscsillag66
@human: Soha nem értettem meg azokat, akik igénylik a vezetést. Én nem fogadnám el senkitől, hogy vezessen, főleg nem egy ilyen diktátortól. Tudom, hogy nem vagyunk egyformák (ne is legyünk), de ez a tömeg kététségbeejtő.
magyarbakancs
Frajdi elszólások .
Talán tudat alatt ö is tudja mekkora marhaságot beszél?
bakegya
MINDEN MONDATA EGY ARANYKÖPÉS-VAN MÁR MIBŰ VAGDALKOZNI!
---őt magát kellett volna már réges -égen a politikai palettából eltüntetni---A POKOLBA.
A magyarok személyi kultuszát úgylátszik SZTÁLIN UTÁN SZABADON ORSOS VIKTORBAN LÁTTA MEGTESTESÜLNI!!!
AZ ORBÁNCSALÁD ÉS MAFFIAKORMÁNYZÁSÁNAK TERRORJÁBAN ÉLÜNK-DE BELÜGYESEN ÚGY TŰNIK SENKIT SEM ZAVAR-még kozmetikázzák is a hülyeségeit!
Ennél lejebbbbbbb már nincs!!!
micfild
@human: Teljesen így van... és a hittel nem lehet vitázni, nem hatnak az észérvek.
az orbánhívők agymosáson mentek keresztül.
human
@kiscsillag66: Láttam egyszer egy előadást a függőség kialakulásáról biológus szemmel. Megmagyarázott pár dolgot.
human
@kiscsillag66: Tényleg érdekes volt. Eleve azzal kezdte az előadást, hogy ő függő. És mikor már mindenki a drogra gondolt, jött a fordulat. Az ő függősége, hogy madarakat fényképez. És levezette, hogy miért is nincs különbség biológiailag a két függőség között. Az elv alapján amit bemutatott következtetni lehetett arra, hogy egyesek miért tudnak Orbánért rajongani még akkor is, ha valahol tudják ez már nem jó számukra sem.
kiscsillag66
@human: A fényképezéshez is annyira ért, mint a számítógéphez. Borzalmas az a sok rajongás, mi lehet azok emberek agyában? Komolyan kérdezem. Jó lenne megérteni őket.
human
@kiscsillag66: A megértésükben sokat segíthet ha először látsz pár előadást vagy olvasol valamit az emberek, a társadalom működésének a témájában. Rendszerelméleti, biológiai, társadalomtudományi megközelítések megadhatják azt a tudást mi után már objektíven tudsz értékelni egy egy álláspontot. Szerintem legalábbis ez kell ahhoz, hogy beláss a színfalak mögé, ha valóban többre vágysz a szokásos lőárok harcnál.
kiscsillag66
@human: Köszönöm, igyekszem megfogadni ezt a tanácsot. Hogy sikerül-e, nem tudom.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.