A 24.hu olvasója juttatott el egy képet a portálnak a Péterfy Sándor utcai Kórház rendelőintézet és Baleseti Központból, ahol egy ponton kissé beomlott a mennyezet.

Szomorúan ironikus, hogy a leomlott mennyezetdarab épp egy 1956-ra emlékeztető fali installáció és magyar zászló mellett foglal helyett, ez pedig eszünkbe juttathatja, hogy az emlékévre ugyanekkor 15 milliárd forint ment el.

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy el van kerítve a terület.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Azt hiszem, nem kérdés, hogy innen már csak az következik, hogy a nyári hőségre való
tekintettel légkondícionálják a felcsúti edzőpályákat és a GDP felét – alaptörvénybe iktatva – a
futballra költik. A civil kontroll hiányától totálisan megrészegült Orbán­ hatalom hiszi, hogy
semmi nem áll útjába a feudális viszonyrendszerek által működtetett banánköztársaság
konszolidálása felé. Amely többek között arról ismerszik meg, hogy kontra szelektált, sikertelen sportolók adófizetői pénzből fűtött gyepen szaladgálnak (ha a tévé előtt sört böfögnének is ennyi haszna lenne), miközben beomlott a Péterfy kórház mennyezete . Ha ez nem korrupció, akkor semmi nem az.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
Az oszlopra jutott pénz 1 méterrel odébb már nem...
simmering73
Felújításra nincs pénz, stadionra van. Focipályát a helyére.
Főlökött
Van egy jólszituált és agyonfizetett bayerzsoltink, mely szerint elmebeteg az, aki szerint, nincs normális egészségügy. Na mindenki levonhatja a tanulságot, mennyit is ér, ez az emberköltemény.
Macskaszem
Terror Marist is megdobják még 830 millával az 56-os emlékév kapcsán,(vajon hány évig tart az emlékév?) eközben egészségügyi fejlesztésre ennek jóformán a fele, 430 milla jut. Kell viszont a Nyírségbe üveghíd, meg űrállomás, meg a jóisten tudja milyen eszement baromságokra szórja a nemzeti csutfasz a pénzünket.
Eladott Ország
@Macskaszem: Miközben Maris éveken átívelően ünnepel, a kórházakban továbbra sincs vécépapír, szappan, fertőtlenítő, gyógyszer, megfelelő számú és megfelelően kipihent orvos, ápoló, a várólisták meg egy milliméterrel nem lettek rövidebbek. Ellenben van pénz távoli országok keresztényeinek megvédésére és nemzetinek hazudott, kollektív szellemi leépítésre irányuló kormányzati erőlködésekre. A kurvadrága, hazug múltbarévedés teljesen zárójelbe teszi a jelent, a jövőt, az 1956-­os véget nem érő emlékév pedig egyre több magyart ér Londonban, Bécsben, Münchenben. Aki nem megy el, az marad és szív, a gyengébbek feladják a harcot. Terrormaris és bűnbandája marad és ünnepel a romokon. Ameddig a készlet tart.
evacica
Na ilyen egy tetves futball pályával nem fordulhat elő! Ilyen csak iskolákkal, kórházakkal egészségügyi központokkal és egyéb olyan közintézményekkel ahová a por nép jár!Egy baj van , hogy nem rájuk szakadt! Mennyivel jobban jártunk volna!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.