A kereskedelmi láncok szervezete nem érti a kormány indokait az élelmiszerboltok megsarcolására, és szeretnék látni az erről készült hatástanulmányokat.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Azon töröm a fejem, hogy ezt a parkolóadót és hasonlókat vajon a bevásárlóközpontok kivel fogják kifizettetni?
Esetleg még be lehetne vezetni a bevásárlókocsi-adót, a műanyagkosár-adót és hasonlókat. Milyen mázli, hogy kormányunkban ennyi találékonyság és leleményesség rejtezik.
papa.49
@namihami: Nem kell találgatnod velünk fogják megfizettetni, hiszen a hasznuk nem csökkenhet, illetve, ha nagyon durva lesz az ,,új szabályozás,, kivonulnak, oszt. jónapot,...
Lesz egy csomó munkanélküli, mi meg vásárolhatunk a cba. vagy a ,,turul áruházban,, remélem ott legalább kapható lesz a ,,nyereg alatt puhított orbán,, a kutyám már nagyon várja, kb. egy estére elég is lesz neki az elfűrészelt óriás...
nyanya001
Még egy ilyen aljas kormánya nem volt ennek az országnak !
Pont.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.