A Heineken forgalmazóját börtönnel is fenyegető törvényt Semjén "absztrakt erkölcsi megfontolással" indokolta. A "nemzetpolitikáért" felelős miniszterelnök-helyettes, Semjén Zsolt csütörtökön Budapesten újságíróknak magyarázta el, milyen megfontolások állnak a törvényjavaslat mögött, amit Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszterrel együtt jegyeznek, és mely börtönnel fenyegetné a Heineken forgalmazóját. Semjén Zsolt elmondta: a javaslattal, amelyet jövő héten kezd tárgyalni az Országgyűlés, az önkényuralmi jelképek tilalmát kiterjesztik majd a kereskedelmi célú termékekre is. Kérdésre jelezte: a kormány kész állami támogatást nyújtani az Igazi Csíki Sör gyártásához és helyzetbe hozná a kézműves söröket is. Semjén beszélt arról is, hogy Európának ezen részén a magyarság megszenvedte mind a náci, mind a bolsevik rémuralmat, ezért jogos, hogy gazdasági haszonszerzés céljából ne lehessen ilyen jelképeket felhasználni.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Ennyi erővel a hazai sörgyárak is kérhetnek. A Rákóczi is van olyan jó név mint a Csiki.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
Ennyi erővel a hazai sörgyárak is kérhetnek. A Rákóczi is van olyan jó név mint a Csiki.
RonaGyuri
nagyon kellenének azok az Erdélyi szavazatok!
Mobil123
"Semjén beszélt arról is, hogy Európának ezen részén a magyarság megszenvedte mind a náci, mind a bolsevik rémuralmat, ezért jogos, hogy gazdasági haszonszerzés céljából ne lehessen ilyen jelképeket felhasználni." - Te hülye bukó !!!
"A Heineken-emblémában olvasható „e” betűk az erő és az egység kifejezői, a piros csillag motívum pedig a középkorból ered. A csillag sarkai a levegőt, a tüzet, a földet és a vizet, továbbá egy mágikus ötödik elemet, a főzet minőségét jelképezik. A zöld szín a sör és alkotóelemeinek természetes eredetére utal és életerőt sugároz" - Talán elkéne olvasni mit is jelent a csillag a Heineken üvegeken!!
Mobil123
@justhpeter: Hát még a Pécsi sör !! :-D
Cicamama55
Nem-e az itthon nélkülöző, nyomorgó emberekre, egészségügyre, oktatásra kellene költeni a pénzt?! Támogassa a sört a saját pénzén! Hazaáruló aki a saját országának népétől lopja ki a pénzt külföldre! Focipályák, focicsapatok, óvodák, templomok, iskolák épültek, újultak kint, most meg a külhoni sörre szánná a magyar emberek közpénzét?! Menjenek ki Erdélybe lakni, s választassák meg ott magát képviselőnek, ha oda szállítják a keményen kereső emberek levont forintjait, hisz az ő érdekeiket védik mindig! Mocskos szar...zi, emberek! Nagyon béketűrő vagyok, de ilyen hírnél kicsapódik a biztosíték!
cs.n.
Semjén, te nagyonhülye, nézz már utána egy kicsit. A haverotoknak nincs bejegyzett védjegye, a Heinekennek meg van. Ezen az se fog változtatni, ha telifossátok magyar közpénzzel a kedvenc "kézműves" (lószart az, de mindegy) sörgyáratokat. Javaslom, oda is lovagolj majd be, a nyeregtáskából szórd a közpénzt, aztán, hogy még nagyobb legyen a show, lóhátról hátrafelé nyilazva, lángoló nyíllal gyújts fel egy bálányi Heineken-címkét, közben kiabáld, hogy "Vesszenek a komenisták!"
Ha már ezen cirkuszoltok, akkor legyen tényleg cirkusz. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.