"Itt senki semmiféle konkrét dátumot nem mondott" - állította Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának államtitkára a 9 osztályos általános iskola bevezetésével kapcsolatban egy sajtótájékoztatón. Csakhogy ez így nem igaz.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
Össze vissza beszélnek a Fideszesek! Lehetne annyi eszük, hogy megbeszéljék mit mondjanak.
Hazudozás a jellemző rájuk! Szégyen,hogy ilyenek vezetik az országot,és döntenek a sorsunkról!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kukac50
Össze vissza beszélnek a Fideszesek! Lehetne annyi eszük, hogy megbeszéljék mit mondjanak.
Hazudozás a jellemző rájuk! Szégyen,hogy ilyenek vezetik az országot,és döntenek a sorsunkról!
Nagy Mária
Agyament ötletelgetésekben világbajnok az EMMI.
"Nagy esélye lett volna 2010-ben a kétharmadnak egy korszerű iskolarendszert kifejleszteni. Ha akkor konzultáltak volna a szakemberekkel, a pedagógusokkal, oktatáskutatókkal, és lassan, először pilot programokban próbálták volna ki a reformokat, és utána bővítették volna országos szintre, akkor most nem kéne a saját eddigi dúlásukat korrigálni. És akkor nagyjából most érett volna be a reform.

Most egy újabb átgondolatlan újításnak nézünk elébe. Közben e társadalmi kísérletekre generációk mennek rá. És végül az ország."
Macskaszem
Szóval csak gumicsont volt, terelés valami nagyobb sz@rról. Pl. az olimpiabuktáról. Erről nem volt szófosása egyetlen tetű szócsőnek sem. A kellemetlen dolgokról hallgatnak, de kitalálnak helyette valami vadbaromságot, inkább azon csócsálkodjon a jónép, mint a fidesznyikes disznóságokon.
papa.49
Retekváritetűbence egyszer téged is elér a népharag, rövid és fájdalmas véged lesz, aki ennyit hazudik nem maradhat életben!!!
dr. prédikátor
Te geci retekvári!!! Még hazudni se tudtok rendesen!!!
nezelodo
Majd kicsit átalakítják az MTI által közölt Rétvári bejelentést is mint Orbán beszédét, és megtudjuk, nem is azt mondta amit mondott!
Azt nem hinném, hogy tanultak az eddigi KLIK-es rombolásból, hiszen sikerült még rádobni néhány lapáttal ezen a területen is, ahogy sikerült a rombolás a szemétszállítás, a kéményseprés, a mega katasztrófavédelem terén is. Vagy ez lesz a Palkovics üzenete, és most ő lesz a csúcsdísze a következő karácsony fideszes karácsonyfáján, mint a a pápai gittegylet idei karácsonyi képeslapján láttuk a hatalmas életművel rendelkező KLIK vezető esetében?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.