Ne tespedj, ha neki sikerült, neked is összejöhet! Az RTL Klub Híradója arra volt kíváncsi, hogy bírja Tállai András ezt az őrjítő tempót: egyszerre parlamenti képviselő, államtitkár, vezeti a NAV-ot, járja az országot és havi félmillió forintért még két adószakmai lapnak is főszerkesztője. Tállai elmondta a híradónak, hogy nem összeférhetetlen, hogy ezeknek az újságoknak a főszerkesztője, hiszen ezeket a NAV alapította, és mindig az adóhatóság vezetője szerkesztette, szerződéses megbízás alapján. És hogy hogyan bírja mindezt? "Azt javaslom önnek, jöjjön a NAV elé, az irodám ablaka elé, és hogy figyelje, mikor van éjszaka a villany lekapcsolva. Napi 12-14 órát dolgozom, persze csak amíg bírom. " - válaszolta az RTL kérdésére egy csütörtöki sajtótájékoztatón. A teljes riportot itt lehet megnézni.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@Cefi: Es ha csak a takaritono hagyja egve a villanyt? szerintem nemsokara jon a cafolat a takaritonenitol, hogy "Hat a tallai ur mindig aszongya, hogy haggyam egve a villanyt, oszt en ugy hagyom..." Szerintem tokon lone magat...:o)))))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Cefi
És a maradék idejében nemi életet él a felcsúti főcigánnyal.
karma1
Vazze, nekem is van ilyen kutyum: ha hosszabb idore elmegyunk hazulrol, program szerint kapcsolgatja a villanyt le, fel... Akarmelyik 5. osztalyos kis "geek" csinal neked egy ilyet, de dagadt diszno...:o))))
Cefi
@karma1: A navosoknak persze számla nélkül. Persze,azt különis lehet venni: áfasszámla? Occo! Cak ha nemég a zilodai lámpá! Occo!
karma1
@Cefi: Es ha csak a takaritono hagyja egve a villanyt? szerintem nemsokara jon a cafolat a takaritonenitol, hogy "Hat a tallai ur mindig aszongya, hogy haggyam egve a villanyt, oszt en ugy hagyom..." Szerintem tokon lone magat...:o)))))
Cefi
@karma1: Már csakegy a kérdés: a takarító feketén dolgozik, vagy közmunkás? Továbbá: a feketemunkás lekapcsolt lámpa mellett is tud dolgozni?
papa.49
Ezt a nyilatkozatot gondolom fél egykor tette a hájastálas, és egyre hülyébb lett))))))))))))
jankó321
A munkaköreinek ellátásához csak hazudni kell tudnia.
Masszív adagokban!!!

Sztahanov az 1000%-os tervteljesítésével a fasorban sincs ehhez az élmunkás Tállaihoz képest!!!
Egyiknek sem kellene a szomszédhoz bekopogni egy kis nagyotmondásért.
:-)))
who wants to live forever
A titok kulcsa: Égve hagyják a villanyt egész éjjel.
tálai, amikor éjjel dolgozik: Tele van a hasa disznózsírral, az agya meg pálinkával, ú meg csak ül és nézi a laptopján megjelenő számokat, amiből semmit nem ért.

ninjas.digital/wp-content/uploads/matrix.jpg
Cefi
@who wants to live forever: Szerintem véletlenül összekeverted a disznózsír és a pálinka helyét...
solidedge
Tállai először nem tudott helytállni. De aztán rájött, ha nagy ívben hanyagolja az összeset egészen jól helytáll.
aremy
tállai a négy óra is sok lenne neked. egyáltalán ez a barom tudja mi a munka???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.