Szakértői elemzések szerint a technológiai változások eredményeként az ártrendek alapján néhány év múlva olcsóbb lesz a megújuló, mint az atomenergia. A hagyományos hordozók aránya csökken, de szerepük fontos marad.

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
@Perwool: Atomfizikus. Hogy építsem be paksra fűtőelemnek mariskát!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szép új világ
Orbának is igaza van, mert sokat lopni csak abból lehet ami amúgy is sokba kerül. Az más kérdés hogy Putyin mivel tartja sakkban ezt a beteges hazudozót.
1magyar
Nem kérdés, hogy a megújuló energiák a legolcsóbbak, és az ezeket működtető elemekből még egyenlőre annyit kereshetnek a gyártók és szerelők amennyit nem szégyellnek.
coni
Nagyon csodálkoztam, hogy 2014-ben a 8M szavazati joggal rendelkező magyarból nem tudott 2,4M a NE folytassukra szavazni.
Tették ezt annak ellenére, hogy a világban kiterjedt kutatások folynak a megújuló és a hagyományos energiaipari technológiában is, így az energia területén nagy valószínűséggel forradalmi újítások várhatóak.
Qqberci
@szép új világ: Szerinted ki lopta el Orbán mobiltelefonját a malacka esküvőjéről?...
Qqberci
@1magyar: Nemrég számoltam ki valakinek, hogy egy PowerWall használatával (merthogy - mint rezsiszilárdtól tudjuk, éjjel nem süt a nap ) 1 kWh napenergia 24,4 Ft-ba van, és ez az összeg csak lejjelbb fog menni. Komolyan gondolkodom egy szigetüzem kialakításán, Németországból (büntetőadók nélkül) beszerzett komponensekkel...
1magyar
@Qqberci: Az oroszok atom helyett elkezdhetnék inkább az ehhez szükséges anyagokat gyártani és azt eladni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.