A kormánypárti lap azt írja: egyértelműen hamis dokumentumokkal és betanult szöveggel járatták volna le a belügyminisztert a külföldi sajtó előtt.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Nem kell hazudniuk, elég ha az igazat elmondják, a fosőr 500 évig böriben lehet!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Cefi
Hülyeség. Holló hollónak szemét...
papa.49
Nem kell hazudniuk, elég ha az igazat elmondják, a fosőr 500 évig böriben lehet!!!
nezelodo
A háború mindig a cégen belül tör ki, egyetlen keresztapa sem örök életű! Nem kívülről szervezik, megy az olajozottan házon belül is!
Béla333
Bármilyen dolgot üdvözölni kell, ami a tisztánlátást elősegíti!
Legjobb lenne valamelyik újság venné a bátorságot és csinálna egy interjút ezzel a jóemberrel!
Ha hazai nem meri megtenni, akkor egy külföldi tulajdonú!
Sziszifusz
Pintér Sándor pont beillik, az erkölcsileg feddhetetlen tiszta előéletű, Fidesz potentátok sorába.
Sőt élen jár közöttük, akkor mikor arról van szó, hogy egy politikusnak nem elég tisztának lenni, annak is kell látszani.
nezelodo
Ez a rejtélyes, Sanya bát' mószeroló figura részese volt annak a szervezetnek, amelyik külföldről hozott be segélyszervezetek révén hatalmas tömegű árút, és nem segély, hanem bolti portékává alakult, de az ÁFA-t elfelejtették több száz milla erejéig megfizetni. Fölmerült az is, hogy valamelyik titkosszolgálat futtatja őket, nem éppen a köz szolgálatában.
sokanvagyunk
Az imperialista-kapitalista nyugati sajtó ármánykodása, bűnözők felhasználásával való hamis lejáratás. :)
magyarbakancs
A hazugságnak fél igazságnak kell lenni.
Na most biztos van mindenkinek tagadni valója főleg ha a sötét ,és világos határán üzletel mint Pintér.
szaboria1
Erre mondják nem zörög a haraszt. A nagy olajszőkítés idején elég sűrűn emlegették a nevét. Egy pér rendőr meg titokzatosan meg is halt aki nyomozott ez ügyben.
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2016/03/26/a-titkositott-olajszokitestol-a-totalis-hatalomig/
A magyar emberek biztonságára hivatkozva, a hatalom uralkodni akar saját polgárain, akik – ebben az értelemben – a legveszélyesebb terroristákat jelentik számára. Merthogy a mindenféle jogalapot nélkülöző gyanú (és most hagyjuk a bírósági végzéshez kötött
rablómesét) alapján történő megfigyelésben az a legszebb, hogy bárki, úgy értem bárki
megfigyelhető, aki Orbán és Pintér akaratából megfigyelendő. Csak nagyon idióták és a Tuzson Bencének (és a többinek) nevezett, józan észre hivatkozó, de józan gondolkodásra képtelen papagájok gondolhatják komolyan, hogy a titkosszolgálatok eredményes munkájához népnyomorító, szabadságot korlátozó diktatúra szükséges. Hiába, ilyen egy igazi magyar sikertörténet. Amikor a sokak tájékozatlanságát és legrosszabb, legsötétebb
ösztöneit meglovagoló, olajszőkítésben élen járó, titkosított alvilági ember tartósan közel kerül a hatalomhoz. Végezetül. 85 évre titkosított olajügyek Pintér Sándor tevékenységére fűzve - hogy kihaljanak a tanuk és elhaljanak az elkövetők! Akkor ki is a bűnöző vazze?
Hellcat
Persze persze...de msot tényleg mit vártok egy maffiózótól?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.