„A halálom előtt még kibékülnék a fiammal” – olvasható a legfrissebb Bestben, amiben a 88 éves, a magazin szerint betegeskedő Hajdú József nyilatkozott.

Hajdú Péter és édesapja ugyanis nyolc éve nem beszéltek egymással; az idős férfi kizárólag a sajtóból értesülhet fia családi életéről, de még az unokái fejlődéséről is, amit természetesen nagyon fájlal, de azért véleménye így is van, a válásról meg különösen.

„Bevallom, nagyon sajnálom, hogy a fiam is hasonló sorsra jutott. Soha nem öröm, ha egy házasság felbomlik, ráadásul így, hogy már gyerekek is vannak. Valahol a sors fintora, hogy amit a fiam folyamatosan a fejemhez vágott, most vele is megtörténik. (…) Nem mondom, hogy ezt előre lehetett tudni, én úgy láttam, Kata és Péter jól megvoltak egymással. Talán Kata egy kicsit nagyravágyó volt, Péter pedig nem egy finomkodó gyerek. De hogy mi történt, arról nem tudok semmit…”

– mondta el többek közt az idősebb Hajdú, aki nagyon vágyna arra, hogy fiával megöleljék egymást, és túllépjenek végre a múlton.

Hajdú Péter egyelőre nem reagált édesapja nyilatkozatára.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ágimami
Inkább az Édesapjával rendezné a viszonyát - amíg idő van rá - , gyerekeivel foglalkozna, ne fiatal pipik után koslasson!
Ja, az nem annyira "média" téma??? Megvan a külön-bejáratú véleményem róla!
Jozefina
Szegény kis öreg jobban jár ha nem teszi!!!
gazdag dezső
Ez a Péter gyerek meg sem érdemli ,hogy az idős apjával valaha is találkozzon! Őt jobban érdeklik a média amiden szerepelni akar mindenképpen !Szégyellje magát Péter,hogy így törődik apjával.Remélem a sors majd visszaadja neki az ő gyermekeitől!
Edmond Dantes
Inkább gyónja meg a kedves papa,hogy egy ilyen médiapatkányt nemzett.Aztán adjon az isten neki még jó néhány boldog évet,de ahhoz az kell,hogy ezt a férget ne engedje a közelébe sem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél