Éppen két éve március 15-én alakult át az M1 napi aktuális hírcsatornává. Az adó Magyarországon egyedülálló módon élő hírkövetéssel és helyszíni bejelentkezésekkel jelentkezik nap mint nap. A minta a tematikában a BBC, a brit közszolgálati aktuális csatorna, míg a napi adásszerkezetben az amerikai CNN televízió műsorszerkezete volt – írja a hirado.hu.

„Mindig különleges izgalmakat jelent számomra, ha egy sztori percről-percre, voltaképpen az orrom előtt fejlődik és bontakozik ki. Az ilyen események rendkívül inspirálóan hatnak rám szakmailag. Kezdetben csak részinformációk, vagy meg nem erősített hírek érkeznek, majd a folyamatosan érkező értesülések a megszakítás nélküli tájékoztatás során a nézők szeme láttára állnak össze egyetlen, hiteles egésszé”

– összegezte az M1 műsorvezetője, Németh Balázs, hogy mi lelkesíti leginkább a megterhelő feladatokban.

Balázs valódi csúcstartó a műsorvezetők között rekordhosszúságú műsorvezetéseivel. Nem egyszer kellett végigvezetnie egy egész éjszakát a híradó asztalánál. Ő volt szolgáltban, amikor 2015-ben a Keleti pályaudvaron összegyűlt migránsok csapata elindult az osztrák határ felé az M1-es autópályán. Ő vezette a műsort a párizsi terrortámadás alatt is, amikor a város több pontján lövöldöztek a terroristák. A 2016-os nizzai kamionos támadás idején is őt láthatták a nézők, sőt az egy nappal későbbi törökországi katonai puccskísérlet is a stúdióban érte – írja a hirado.hu műsorvezetőjéről.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
,,állnak össze egyetlen, HITELES egésszé"
Ritka egy tapló, tenyérbemászó, gusztustalan egy seggnyaló ez a Balázs gyerek.
Egy szervilis hazudozó.
cs.n.
Éppen két éve március 17. volt, nem 15. Egyébként módfelett profira sikerült a start, legyenek is rá büszkék. :) Meg a nyalogány Németh Balázskára is.
Sámannus
Akkoriban én is néztem, heti öt csütörtök volt. Nagyon mókásak voltak.
Azóta is majmolják a szakmát, meg egymást lehallgatják.
Most épp a moszkovita stílusért jártak Szingapúrban.
Kinyílott a pitypang, megírom!
simmering73
Csodálkozom, hogy a BBC és a CNN nem perelte be ezt az ótvart hitelrontásért.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.