Nem az ügynök-, hanem a megrendelői lista nyilvánosságra hozatala a valódi kérdés, azokat kell megismerni, akik a gaztetteket, a megtorlást elrendelték és végrehajtották – mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter pénteken Hódmezővásárhelyen.

Lázár János az Emlékpont "Kádár-huszárok és pártkatonák – Munkásőrök Hódmezővásárhelyen, 1957-1989" című kiállításának megnyitóján kifejtette: álvita folyik az ügynökkérdésről, 27 éve várat magára a megrendelők megismerése.

"Nem árt tudni, kik voltak azok, akiknek a párttagság sem volt elég, hogy kivegyék a részüket a rendszerből"

- fogalmazott, hozzátéve, hogy mindenkinek megadják majd a megszólalás lehetőségét.

Lázár János azt mondta: Kádár Jánost Szent István és Mátyás király után az egyik legjelentősebb történelmi személyiségnek tartják az emberek, holott

"Kádár nem volt több egy köztörvényes gyilkosnál".

A miniszter emlékeztetett arra, hogy néhány hónapja Budapest utcáin óriásplakátokon kikerült 1956 hőseinek a neve. Reményét fejezte ki, hogy egyszer a gyilkosok neve is felkerül a falakra.

A térség fideszes országgyűlési képviselője arra bátorította az Emlékpont vezetőjét, Miklós Pétert, hogy hozza nyilvánosságra annak a csaknem ezer munkásőrnek és karhatalmistának a nevét, aki részt vett az 1956-os forradalom leverésében.

90 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
https://kolozsvaros.com/2016/08/20/de-lazar-j...
Lázár! Szent István forog a sírjában, én meg halkan mondom, hogy miközben nem figyeltünk oda, a közpénztévén már a szabadságjogok korlátozásáról ábrándoztok. Gyászos jövőkép. Mert Lázár Jánostól és a csürhéjétől ki védi meg az országot?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakcsubakka
Nagyon sajnálom ,hogy elragadtattam magam ! Mindenkitől elnézést kérek,kivéve az ókori filozófus nevét bitorló trágyától.
Itt általában véleményeket szoktunk cserélni,normális stílusban,de sajnos vannak pszichiátriai esetek,amit mi hétköznapi emberek nehezen tudunk kezelni.
Ti is figyeljetek,annyi itt az őrült legalább,mint a kormányban, Sőt a kormányban sokkal több őrült van mintha őrült volna a kormánynak vélt pszichopatailag pataőrűltnek látszó,"CICIOLÓGIAILAG" tárgynak minősülő ,etnikailag fajtiszta ,...Lásd a címzett fent:...
Istenem ...Nem hozzád szóltam te hülye...mennyi és mi meg stb AKKOR IS BUTA ÁLLAT VAGY !
karma1
@gazdag dezső: Kepzeld el, amint a kiadott III/III-as lista megegyezne a jelenlegi "ifju demokratak" (fidesz) nevsoraval...:o))) Hat ezt mar csak nem akarjak kiadni???!!!
Szókrakész
@bakcsubakka: A tipikus komcsi liberó reakció!
A munkásököl, vasököl.
Az öklötökben hordtátok az eszeteket mindig is.
A komcsik mindig is a mobra bízták az ilyen "érveléseket".
Hiába magyarázod a bizonyítványod.
Bemutatkoztál rendesen.

Még eggyel több ok, hogy undorodjak a komcsiktól.
alterego56
"Kádár nem volt több egy köztörvényes gyilkosnál".
Aki meg 200 000 rokkanttól elvette a járandóságát az maga a jóságos télapó.
Szókrakész
@bakcsubakka: "Itt általában véleményeket szoktunk cserélni,normális stílusban,de sajnos vannak pszichiátriai esetek,amit mi hétköznapi emberek nehezen tudunk kezelni."

Pont itt bizonyítod, hogy te vagy a pszichiátriai eset.
Égő, hogy utána ennyire magyarázkodsz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.