Nem az ügynök-, hanem a megrendelői lista nyilvánosságra hozatala a valódi kérdés, azokat kell megismerni, akik a gaztetteket, a megtorlást elrendelték és végrehajtották – mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter pénteken Hódmezővásárhelyen.

Lázár János az Emlékpont "Kádár-huszárok és pártkatonák – Munkásőrök Hódmezővásárhelyen, 1957-1989" című kiállításának megnyitóján kifejtette: álvita folyik az ügynökkérdésről, 27 éve várat magára a megrendelők megismerése.

"Nem árt tudni, kik voltak azok, akiknek a párttagság sem volt elég, hogy kivegyék a részüket a rendszerből"

- fogalmazott, hozzátéve, hogy mindenkinek megadják majd a megszólalás lehetőségét.

Lázár János azt mondta: Kádár Jánost Szent István és Mátyás király után az egyik legjelentősebb történelmi személyiségnek tartják az emberek, holott

"Kádár nem volt több egy köztörvényes gyilkosnál".

A miniszter emlékeztetett arra, hogy néhány hónapja Budapest utcáin óriásplakátokon kikerült 1956 hőseinek a neve. Reményét fejezte ki, hogy egyszer a gyilkosok neve is felkerül a falakra.

A térség fideszes országgyűlési képviselője arra bátorította az Emlékpont vezetőjét, Miklós Pétert, hogy hozza nyilvánosságra annak a csaknem ezer munkásőrnek és karhatalmistának a nevét, aki részt vett az 1956-os forradalom leverésében.

88 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
kolozsvaros.com/2016/08/20/de-lazar-janostol-es-csurhejetol-ki-vedi-meg-az-orszagot/
Lázár! Szent István forog a sírjában, én meg halkan mondom, hogy miközben nem figyeltünk oda, a közpénztévén már a szabadságjogok korlátozásáról ábrándoztok. Gyászos jövőkép. Mert Lázár Jánostól és a csürhéjétől ki védi meg az országot?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eladott Ország
Lázár b*zdmeg a közvetlen vályogseggű főnököd pereputtya meg a rokonsága a köztörvényes gyilkos Kádárt szolgálta mint III/III-as besúgó, te szarházi majom, te Kelet -Európai nagyotmondó tótum-faktum. Miről beszélünk.
Sámannus
Janó Számolj kettőszázig ha tudsz, a télen ennyi magyar fagyott meg. Ha tagadod, a részedet az a baj, ha nem az!
coni
Ezért lett volna jobb egy valódi rendszerváltás, mint egy vadhajtást locsolgatni.
quadrocopter
Nem pofázz Lézer, a q**a anyádat, te szarházi, milyen jogalapról hallgatjátok le a civileket és figyeltetitek meg?
Anno Antall József megreste Lázár Györgyöt azzal, hogy jó lenne, ha most már letennének az állandó, abszolút nem konspirált megfigyeléséről! Lázár György intézkedett és attól kezdve nem figelték Antallt!
Gecisztánban, ha valaki összevont szemöldökkel hallgatja az elmhibbant Főgenyót, máris ráakaszkodnak a csicskák! Lesik a maíljeit, telefonjait! ű
Te mocskos szarházi luxuspatkány!
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2016/08/20/de-lazar-janostol-es-csurhejetol-ki-vedi-meg-az-orszagot/
Lázár! Szent István forog a sírjában, én meg halkan mondom, hogy miközben nem figyeltünk oda, a közpénztévén már a szabadságjogok korlátozásáról ábrándoztok. Gyászos jövőkép. Mert Lázár Jánostól és a csürhéjétől ki védi meg az országot?
1magyar
Ha úgy vesszük, akkor minden vezető, akik miatt, illetve a törvények és vezetői tevékenységük miatt éhen halnak, megbolondulnak kiirtják pld. a chf-es hitelük miatt családjukat, magukat - gyilkos.
A politikai és gazdasági vezetők soha nem érzik a tetteik súlyát. Amikor arra ítélnek embereket, hogy havi 22-47 ezerből éljenek, miközben amikor még volt munkájuk chf-es hitelt vettek fel és tudták törleszteni de a rossz kormányzás miatt százezrek veszítették el munkahelyüket és lettek földönfutók , nem lehet csak a megvezetett egyének hibája.
Ludmilla
hányan haltak meg furcsa körülmények között at orbán érában?persze ,a piszkos munkát elvégzik az osztrák nyuggerek,akiknek nyoma veszik
dr. prédikátor
Te mocsok geci lézerfasszopó! Az anyád picsája lett volna szecskavágó amikor a világra ejtett!!!Nem sül le a pofádról a bőr???Nézz már körül a fityfaszba hogy most kik vannak benne!!!te szemét senkiházi!!!Ti vagytok a KÖZTÖRVÉNYES BŰNÖZŐK!!!Miattatok halnak meg emberek százai, tengődnek nyomorban te mocsok!!!remélem te is megkapod a jutalmadat, egy jó szoros kötelet!!!
papa.49
Egy biztos nálam jobban nem sokan utálták a Kádárt, mert annyi rosszat tett a rendszere a családommal, de mégis azt mondom ezerszer különb volt ettől a harácsoló, tetves szarházi bandától, és főleg nem magának gyűjtött mint a hazugovics!!!
Macskaszem
Te annyitérőjankó, a gazdád írigyelte Kádárt, mindössze az volt a baja vele, hogy nem ő volt Kádár János. Orbánt akkor minek nevezed? Ja ő a nemzeti geci.
Perwool
@papa.49: "sokan utálták a Kádárt, mert annyi rosszat tett a rendszere"
Csak egy pár mondat.Az a baj, hogy azok mocskolják a letűnt korszakot leghangosabban, akik a Kádár rendszer kiszolgálói voltak, a párttitkárok és az ő leszármazottjaik, akik most ott ülnek a kormányban.A szabadságunkkal, az Eu-s pénzekkel nem tudtak élni politikusaink!Az elmúlt 26 évben, ha csak fele annyira tudtak volna élni a hatalmukkal, a külső segítséggel, mint Kádár, akinek Moszkvából dirigáltak akkor már leköröztük volna Ausztriát! És nem azt mondaná ma kuszaszem, hogy 30 év múlva utolérjük."
Jozefina
Mondja ezt Lázár, aki ... Hát ha olvassa a véleményeket elgondolkodhatna!!!
volvós
@Perwool: Most miért mondod ?? Egy kabaréban hallottam:
M.o és Ausztria közt 1 év a különbség...1 FÉNYÉV !!!
quadrocopter
Mesél a luxuspatkány, ugyanis a neten megtalálható az Állambiztonsági Szolgálat belső elhárítási (III/III.)tisztjeinek a névsora, tehát elérhető, hozzáférhető most is!
Még véletlenül em tud igazat mondani, ezt a mocskos hulladék!

-hvg.hu/itthon/20050411tartotisztek
- mandiner.hu/cikk/20110301_szt_tiszti_adatbazis_a_neten
- titkolthirek.wordpress.com/2015/01/16/allambiztonsagi-tisztek-listaja-1956-1989/
cs.n.
"Kádár Jánost Szent István és Mátyás király után az egyik legjelentősebb történelmi személyiségnek tartják az emberek"
Lószart bameg, az agyament főnöködet tartják annak a hívői, meg a lakájmédiátok.
staro2
Szerencsések vagyunk.Tanúi lehetünk annak,amint a vásárhelyi polgármester táskahordozójából magasra emelkedett emberszabású vereséget szenved az elhatalmasodó elmebajjal szemben.
Grazban lassan megnyitható a magyar ápoltak osztálya
Igény az volna rá.
tothjani
Szerencsére a FideSS még csak adócsalás vádjával csukja le azt aki ellene szólni mer, de ha kiutáljuk magunkat az Unióból akkor indulhat a vérfürdő.
Mondjuk érdekes hogy a tüntetés szervezőkről mindig a tüntetés napján derül ki, hogy valamivel gyanúsítják őket.
simmering73
Köztörvényes gyilkosok ti vagytok a qrva anyátokat.
valaki
Ha Kádár nem vállalja(?) a "rendteremtést", sokkal rosszabbul jártunk volna.
justhpeter
Janinak igaza van, hogy csak a megrendelői lista nyilvánosságra hozatala esedékes és az ügynökök listája nem. Pontosan tudja, hogy ha a teljes lista (meglenne és) nyilvánossá válna, az országban nem lehetne egy alapszervezetre való fideszest találni, akik nem lennének a listán.
Hát így állunk Jani, mivel nem nyilvános az ügynöklista, a gengszterváltás után 27 évvel még mindig a szar húzza le a budit. A fideSS-kdnp-nek pedig csak a sűrűje jutott.
babp1982
Na bencsik elvtársnak fújtak:-)))))))))))))))))))
babp1982
Azért ez gyenge érv arra,hogy ne hozzák nyílvánosságra a III/III as listát! Drága seggnyaló úr nem kérünk mást csak a III/III-as listát az MSZMP-s urakat ismerjük ott ülnek a fidesz padsoraiban egy besúgót is ismerünk ő a miniszterelnök,de szeretnénk pappíron is látni az eredményt:-)))))))))))))
evacica
Jani ez a kijelentésed azért kicsit túlzás. Nem gondolód?
telegdilaci
@Eladott Ország: Lehet hogy sok bűne volt! de puritán,Ember volt,nem lopta ki az Országot alólunk a mai politikai elittel,ellentétben!
csetere
@quadrocopter: Rétvári Bence minap odanyilatkozott, hogy a nem jogállami eszközökkel az állampolgárokról gyűjtött személyes adatokat jogállam nem őrizheti, ezek egy erkölcstelen rendszer erkölcstelen dokumentumai. Az új kormányhatározat és rendelet értelmében a megfigyeltek nem csak betekintést nyernek ezekbe a dokumentumokba, hanem haza is vihetik a jelentéseket.

A magam részéről mélységesen nem értek egyet a félmúlt ilyetén ledarálásával, de ha már így lesz, fel kell tenni a kérdést: a most bemutatott dokumentumok nem egy erkölcstelen rendszer erkölcstelen dokumentumai?
csetere
@quadrocopter: @quadrocopter: Amit betettem, az a Mandiner cikk hozzászólása.
csetere
@cs.n.: Szent istván és Mátyás király is véreskezű uralkodó volt. volt.
Borsodi
Érdekes mindenki gyilkos áruló,kommunista korrupt országunkat tönkretevő volt.Az a szerencsénk,hogy most annyi talpig becsületes politikusunk van,és egy miniszterünk akinek már annyi mindent köszönetünk,de jót nem,mindenki szereti akkor mért kell az emberektől védeni? Kádár volt börtönben meg is kínozták,Göncz Árpád is volt,bár Orbán is lett volna akkor talán kevesebbel is beérné.nem élne állom világban és nem keserítené meg sok ember életét.Magyarország egy szép gazdag kis ország lenne,ha az összes politikust elzavarnák,és egy külföldi pl, Osztrák lenne a miniszterünk.
Cefi
Lázár: "Kádár János egy köztörvényes gyilkos volt"

Sajtóhiba. Helyesen:

Lázár: "Kádár János a fidesz-kdnp-hez képest egy demokratikus angyal volt."
papa.49
@Perwool: Ahogy mondod, tudod hány olyat ismerek aki ,,elvhű párttag,, volt egészen '89 szeptemberéig, akkor nagy hirtelen kilépett az mszmp. ből, majd a következő év nyarán már mint ,,ellenálló,, feszített a jobb oldalon...
Grafix69
Nem bazdmeg Lézer Jankó, azokat kell megismerni akik besúgók voltak és a szocialista rendszer kiszolgálói és a mai napig ott terpeszkednek a parlamentbe és osszák az észt és szidják a baloldalt . Persze nyilván kurvára kiborulna a bili , de ki is fog nem kicsit , nagyon .
barckmagdi
Kádár a második VH meg Rákosi pusztítása után egy élhető, szerethető országot próbált összehozni, borotvaélen táncolva a "nagymedve" árnyékában.-LÉZERGECI, engem sért a te köztörvényes szöveged! Hogy a HEINEKEN csillag álljon a homlokodba, de a vadászbaleset se rossz!!!
glorianna
Demagóg leszek: Kádár bíróságai '56 után kb. ugyanannyi embert ítéltek halálra, mint ahány megfagyott a csodálatos NER egyetlen telén. A kilátástalanság miatti öngyilkosok, a kórházi fertőzésekben vagy ellátatlanság miatt elhunytak a "ráadás".
Egyébiránt Lázárnak személyesen kellene kipróbálnia a kádári puritanizmust. Ráférne.
Equus
rigójancsi... (nem a gyógyszered gurult el, azt már nem kell szedni, gyógyíthatatlan pénzvadász köcsög lettél, mint a főnököd), Akkor lesztek ti igazán nagy szarban, ha a gondosan tisztogatott irattárban átfedések mutatkoznak tartótisztek, besúgók jelentései vonatkozásában. Képzeld, rigójancsi, számos olyan fickó él, akit már nem köt a titoktartási kötelezettség. Mindenkiből nem csinálhattok Sándor István "Papát"...
Szókrakész
Gyerünk komcsibolsik.

Jöhet a szerecsenmosdatás.

Pedig itt aztán hiába sikáljátok.
Egy mocskos komcsi tömeggyilkos volt a Kádár Janika.!!!
És aki most mosdatja, sikálja, sikakeféli a kádári múltat, az semmi más mint egy hasonszőrű mocskos gyilkos komcsi.
Györe-Juhasz Eva
@Szókrakész: Javaslom változtass nevet,ne járasd le Szokrates nevèt a a hülye ,balga hozzászólásoddal,tedd a magadèval.
Ès,vagy annyira fiatal vagy, hogy semmit nem èltèl át 1989 előtt,vagy csak egy agymosott fityisz bèrenc,aki csak fröcsög,de nem gondolkodik, mivel előírják,hogy mit kell írnia.
Minden ember jobbat várt.
DE ! Minden amit valaha mondott ès tett a Fidesz,csak rontott azon a helyzeten , amiben a komcsik alatt rèszünk volt.Hazugság volt ,ès lesz is minden szavuk,tettük.
karma1
@Szókrakész: Nyuszika, valszeg nem aludtad ki magadat, pedig az nagyon szarul veszi ki magat egy ido utan... Kadar nem tett annyi rosszat egesz eleteben , mint a fide$$ az elmult 7 evben, elen gorbanccal ...Egyebkent pedig @csetere -nel van az igazsag: I. avagy SZENT Istvan kiralyunk volt az egyik legnagyobb gyilkos. Ha nem igy tesz, akkor ma nincs Magyarorszag. A masik a mi draga jo Igazsagos Matyasunk volt, a legyozhetetlen Feketesereggel, aki az osztrakokat is megfingatta rendesen... Valoban 3 tenger mosta akkoriban a hatarainkat, es ha Kadar nem olyan okos politikus, akkor ma Te oroszul kerned a kilo kenyeret a kozertben.
Mondok egy oromhirt: ha ez eddig hianyzott volna, nemsokara potolhatod,: oroszul kerheted a kenyeredet, - ha lesz kenyer egyaltalan -, es a hivatalban is ez lesz a hivatalos nyelv, csak egyszer maradjon el az orszag a Paks2 hitel reszletfizetesevel...

Probalj meg egy kicsit realis lenni, ha sikerul...Ma rossz passzban vagy, ugy latom...:o)
eugen4402
Kedves János, mostanában olyan furcsákat mond... Ne haragudjon, de az az érzésem, Ön rossz társaságba keveredett. Szülők nem szóltak még...?
nezelodo
"Hozza nyilvánosságra az 56 leverésében résztvevő munkásőrök névsorát!" Hú az anyját, hányan kaptak érte szocialista hazáért érdemérmet? Én inkább azoknak a nevére lennék kíváncsi, akik megkapták a plecsnit, és mégis az utódokat hét ökörrel húzták keresztül a jogi egyetemen, ahova természetesen felvételi nélkül kerültek be... Volt anno egy, még az Iwiw létezésekor egy csoport, akik firtatták pl. Veszprém megyében konkrét névvel ezt a témát, egyik napról a másikra kisikálták onnan. Még jó hogy nem csatolták hozzá a névsort, kik kérték a Brusznyai Árpád életfogytiglanját halálos ítéletre változtatni a népbíróságtól, amit azok megfogadtak. Mertek volna ellentmondani a megye másodhegedűsének? Szép kis szeplő lett volna a mai dicsőséges új történelmi szereplő családnevén! (persze a "szeplő" ettől még ott van, hiába a nagy kuss)
Amúgy látszik ezerrel megy a hárítás, pedig ezzel a Lézeres még síkosabb pályára tévedt, vagy csak simán hülyének nézi a korosztályunkat. Az ügynöklistától pedig úgy fél a fidesz, mint ördög a tömjénfüsttől! Ráadásul a munkasorseget felmelegítve, megint rosszul jöhet ki az ügyből.
Perwool
@Szókrakész: Kádár analfabéta, tolvaj, hazug államtitkárából köztársasági elnököt csináltak.
Az utóbbi idők átlaga, hogy legalább a fele kormány volt kommunista. Természetesen miniszterelnökkel, házelnökkel egyetemben. Egy fészekalja komcsi szinte a teljes magyar politika, nem tűnt még fel???Megjegyezném, hogy 56-ban a pártnak (Annak az egynek.) 3 millió tagja volt. 89-ben meg 800 ezer.2 millió 200 ezer, reggelre felébredt és átváltozott liberálissá.
"És aki most mosdatja, sikálja, sikakeféli a kádári múltat, az semmi más mint egy hasonszőrű mocskos gyilkos komcsi."
Olyan stílszerű az egész. Egy volt besúgó, KISZ vezér a miniszterelnök. A házelnök egy főállású kommunista. A leglelkesebb firkászuk egy volt munkásőr. A közelmúlt "álamfője" egy komcsi államtitkár. A vezetés zöme egykori komcsi, besúgó és egyéb söpredék. Kár, hogy Pozsgay már felfordult, annyira jól mutatott ezek közt az a született demokrata.
Kádár János
Jani! Itt be lehet fejezni! Akinek 2 TSZ-nyi földje van, meg kastélya Geszten, az kussoljon!
nemkati
@Györe-Juhasz Eva: A neve nem Szokrates.
Eladott Ország
@Kádár János: És a Tokaj hegyaljai bírtok.
karma1
@nezelodo: Ja, hiszen a munkasorok sajat maguknak voltak bunkok, oket nem bizta meg senki, ok voltak a "szocialista munkat vedo garda"... Aki csak hallott roluk, az is utalta oket...Asszem, a mi egesz nemzedekunknek ki kell halni ahhoz, hogy ne legyen olyan ember, aki bizony emlekszik arra, hogy ki kivel volt... Nekem meg van 30 jo evem, edesanyam 93 , apukam 90 eves koraban ment el, es az utolso pillanatig pengeeles volt az emlekezetuk, 100 %-os az agyuk. Az az egy vigasztal, hogy addigra ok is ven szarok lesznek, ha addig egy ideges nemzedek nem lep a tokukre es nem vegzi ki oket, meg sem fogjak erni, hogy a szegyenfoltjukra vegre ne kelljen emlekezniuk... Hat miattam legalabb 30 evig meg kell, orbanc...
1magyar
Kádár a tetves gazdagok ellen valóban kemény kezű volt. A kastélyokat,földeket szétosztotta az emberek között.
nemkati
@Kádár János: Föl teccett támadni? :)
Györe-Juhasz Eva
@nemkati: Igen , tisztában vagyok vele, hogy ez csak az itteni felhasználó nèv.
De ilyen hozzászólásokhoz ne használja egy valaha èlt filozófus nevèt,akit ezzel csak lealáz.
Eladott Ország
"Nem tudom, ez előtt az ámokfutó, gennyes duma előtt egyeztett­e Lázár János Matolcsy
György MSZMP ­taggal, Boros Imre MSZMP ­titkárral, Fónagy János, MSZMP ­taggal, Harrach
Péter MSZMP ­taggal, Hoffmann Rózsa MSZMP­ taggal, Kerényi Imre MSZMP ­titkárral,
Martonyi János MSZMP ­taggal, Pintér Sándor MSZMP titkárral, Stumpf István MSZMP­ taggal,
Tállai András MSZMP­ taggal, Turi ­Kovács Béla MSZMP ­taggal, és különösképpen Kövér
Lászlóval, a Magyar Szocialista Munkáspárt (MSZMP) Központi Bizottsága alá tartozó
Társadalompolitikai Intézet munkatársával. Már csak azért is jó kérdés ez, mert ezek a nemzeti keresztény köpönyegforgatók egytől egyig karriervágyból, megfelelési kényszerből, kényelemből, az érdemtelen előrejutás, a nagyobb tanácsi lakás és a jobb autó miatt lettek párkatonák. Ahogy mondod, Lázár! Nem tudom, Orbán Viktor Kommunista Ifjúsági Szövetségi titkár Orbán Győző nevű MSZMP párttitkár apjával meg volt ­e beszélve ez a hihetetlen megmondás? Rogán, Deutsch, Varga KISZ titkárok is örülnek ennek az antikommunista halálhörgésnek? Van pofád, Lázár? Ehhez is? Lévai Anikó édes szülőapjáról, vagyis az Orbán nevű Viktor állambiztonsági ügynök apósáról most csak azért nem szólnék külön, mert nem szeretek a Kurucinfóra hivatkozni."
eugen4402
Én nem sírom vissza, de ezerszer élhetőbb ország volt "Csermanek-land" ennél a mostani kirakat-országnál. Itt már csak a látszat számít, vagy még az se...!!!
Sámannus
Janó az is köztörvényes gyilkos, aki elhazudja, hogy mi az állam feladata.
Az is köztörvényes gyilkos akik a beszedett adóból magát részesíti előnyben.
Az is köztörvényes gyilkos, aki az adót nem az ország javára költi el.
Az is köztörvényes gyilkos aki az uniót ellenségnek bélyegzi meg.
A hazug politika is köztörvényes gyilkolás.
A hazugság pártolása is köztörvényes gyilkolás.
Janó véres a kezed, a szád, mosgyá meg!
Sámannus
"A miniszter emlékeztetett arra, hogy néhány hónapja Budapest utcáin óriásplakátokon kikerült 1956 hőseinek a neve"
Bár most a sajtószabadságáról kellett volna nyögnie, itt is hazudik egy kövéret: Mécs, és Gönc eszébe sem jutott Marcsának, csak személyesen is meg kellett volna követni az utódokat, nem pedig megvenni a felháborodásukat. Hazugsággal tapétáztátok ki Budapestet.
Látod Janó most is csak össze hánytad a szónoki emelvényed!
Csak annyit kellene tenned, ha jót nem tudsz ne csinyáj semmit!
Kádár János
@nemkati: ... + a JAN-KER Kft is!!! Korábi bérlőket dobtak ki csak azért hogy új italdiszkontok frekventált helyen induljanak!!!
Szókrakész
@Perwool: Már voltam oly szorgalmas többször is beírni, hogy itt mind komcsi, csak más klánokba("parlamenti frakciókba") tömörülnek.
Szókrakész
@karma1: A komcsik alatt is fennállt a veszély, hogy oroszul kell kérni a hlebát.
A mostani komcsiknál is előperdülhet.
Perwool
@Szókrakész: Igen tényleg sokszor olvastam már tőled. De, akkor légyszi homályosíts már fel, miért komcsizod, libsized le egy-egy cikknél a hozzászólókat. írod"Gyerünk komcsibolsik.
Jöhet a szerecsenmosdatás."
Mert itt Lázár pocskondiázza Kádárt. Aki "komcsibolsilibsi" volt, ma, talán nemzeti keresztény.?
Mire jó a libsizés? Mi nem tetszik a liberalizmusban?
karma1
@Szókrakész: Egyetertek, nagy a valoszinusege,... De azert nem kivannam sem Neked, sem senki masnak,... Van itt egy baratnom, (otthon is szomszedok voltunk, itt is kozel lakunk egymashoz) O 2 evvel idosebb nalam, es oket kitelepitettek Vecsesre, mert a papaja hires sebesz volt, es mint ilyen, "arisztokratanak" szamitott, - tanult embereket mar az a rendszer sem viselt el -, es ez a baratnom meselte, hogy a nagymamajaval meg a mamajaval mentek ki az erdobe lehullott agakat osszeszedni futesre, es jott am az orosz katona gepfegyverrel es kizavarta oket az erdobol egy adag "davaj,davaj"-jal...Szoval, ezt senkinek sem kivanom,...Meg hasonlot sem...:o(((
Jozefina
Ez a hülye geci fidesz-kdnp sorolja már fel, hogy mi vagyona volt Kádárnak, mennyit keresett, stb. Hol állt a leggazdagabbak sorában??? Pöcsök!!!
papa.49
@eugen4402: Nekem is ez a véleményem, igaz én pl. csak '87. ben kaptam ,,kék,, útlevelet, na de ezt leszámítva éltünk, gyarapodtunk, gyermeket neveltünk, nekünk pl. mind a 3 fiuk, volt táborban szerte az országba, eltudtunk menni nyaralni, kirándulni, ma meg az átlag már lemondott az éves nyaralásról, meg még sok egyébről is kényszerűségből...
Vagy csak azt említem színházba jártunk, családostól, meg ismerős családokkal moziba, kertmoziba, vagy éppen kempingezni, na ezek már mind a múlt ...
nemkati
@Györe-Juhasz Eva: Olvasd el még egyszer a nevét. De most betűnként. Szerintem szellemes. Ezen kívül viszont nem sok jót tudnék felhozni mellette.
nemkati
@Kádár János: Azmiaz? Az a JAN-KER Kft?
Borsodi
Kádárnál különb politikusról még nem hallottam! A legszegényebbek puritán vezetője volt, aki korlátozta a pénzéhesek étvágyát és a népnek juttatott mindent! Mindenki emelt fővel járhatott, a munka kötelező volt, az élet pedig kiszámítható, és a szociális háló pedig példátlan a világban! Ha tehetném, feltámasztanám! Isten Nyugosztalja!
Ezek nem az én szavaim de teljesen egyet értek vele.A mostani kormányunk ennek az ellen tétje, náluk pénz éhesebbek, még nem voltak.akik csak a saját meggazdagodásukkal foglalkoznak..
Györe-Juhasz Eva
@karma1: Hát igaz,az is igaz,hogy 2016- ban ,magyarul beszélő "emberek"ítèlnek el 70-80 èveseket fagyűjtèsèrt,mert máskülönben megfagy.Ha netán megtudná venni, akkor èhenhal.
Na, akkor mi is volt jobb ?
A rendszer váltás nekem ez :
Bemegyek egy Sanitar boltba, veszek egy WC csèszèt,/aranyból/,
hazaèrve kidobozolom,ès rájövök, hogy kaptam
egy bilit,tele szarral !!
Ez a fityiszes rendszer váltás.
Soha nem szavaztam fityiszre,ès soha nem is fogok, csak abban az esetben,ha az a kèrdès :
golyó vagy kötèl ?
Jozefina
KÁDÁR-DISCO A korszak slágerei évről évre 1956 - 1989

www.youtube.com/watch?v=EiJLUOzPAyg

Érdemes időt szánni rá!!! Kedves dallamok, szövegek!!! Ma ilyen nincs
gazdag dezső
Igenis ! Követeljük,hogy nyilvánosságra kerüljön az ügynöklista. Mivel az 56-os év gaztettei háborús bűntényeknek minősülnek,így most is büntethetők az ügynökök is a felbújtok,és a végrehajtók is !!!,Így ugye most is nagyon igyekeznek néhányan eltusolni a dolgot olyan köpenyégforgatók akik most is kormányban ,vagy kormányközelben vannak ! Fidesz.KNDP.MSZP .lMP ...MIÉRT IS NEM ADJÁK KI A LISTÁT ?? MEGLESZ ÁM AZ MAJD EGYSZER CSAK !
papa.49
A lézerpiszkosszarJankó dumáját követve jutott egyembe most is közzé lehetne tenni a ,,megbízok,, nevét, és a ,,kedvezményezettek,, nevét is, MEGLEPŐ HASONLÓSÁGOKAT TALÁLNÁNK A MÚLT, ÉS A JELEN KÖZÖTT!!!
moareka
Lehet, de közületek egy sincs és nem volt olyan puritán,mint ő, nem lopta meg az országot, mint ti...
bencemacska
@Kádár János: ma, 06:54
Lehet, hogy ő a "geszti bolond"??? (by: Ady)
kukac50
A Fideszesek meg bűnszövetkezetbe tömörült sikkasztók csalók.
Akik letelepedési kötvényt megszavazták, vagy az vízum gyárba résztvevők voltak azok meg árulók!
Szókrakész
@bakcsubakka: Akkor miért nem keresel meg.
Mit itt ágaskodsz, te EB, azaz Európai Bunkó bajnok?
Ne csak a pofád és a billentyűd járjon te féreg.
Szókrakész
@bakcsubakka: A te 83 kilódhoz adjál hozzá még 20 kiló szín izmot és máris engem, azaz rémálmodat látsz.
Te rohadék komcsi mocsok.
Szétbasztátok a világot és méfg ágaskodsz?!?!?!?!
A tipikus liberó köcsög vagy.
Szókrakész
@bakcsubakka: Egyébként miért sötét sikátort valasztanál talihelynek?
Csokizol te Európai Birkapásztor bajnok?
Már most lecsokiztam a rüsztömet tőled.
Csak azért pofázol így, mert véd a monitor, még nem lettél rendesen pofáncsapva, kifordítva.
Te idióta.
Szókrakész
@bakcsubakka: Öcsém!
El van berenálva.
Várom.
Szókrakész
@bakcsubakka: "Lefogadom,hogy soha egy napot,egy percet nem dolgoztál 38 % os adóelvonással,következésképpen nem adóztál 89 előtt,te hitvány féreg ."

Itt látszik meg, hogy mekkora sötét munkásőr lehettél.
Arra nem vagy képes, hogy az egyes hozzászólásokból kiszűrt ki hány éves lehet.
A tipikus komcsi, felső utasításra cselekvő, párt által bevésett "saját" gondolatokat mantrázó típus vagy.
karma1
@gazdag dezső: Kepzeld el, amint a kiadott III/III-as lista megegyezne a jelenlegi "ifju demokratak" (fidesz) nevsoraval...:o))) Hat ezt mar csak nem akarjak kiadni???!!!
Szókrakész
@bakcsubakka: A tipikus komcsi liberó reakció!
A munkásököl, vasököl.
Az öklötökben hordtátok az eszeteket mindig is.
A komcsik mindig is a mobra bízták az ilyen "érveléseket".
Hiába magyarázod a bizonyítványod.
Bemutatkoztál rendesen.

Még eggyel több ok, hogy undorodjak a komcsiktól.
alterego56
"Kádár nem volt több egy köztörvényes gyilkosnál".
Aki meg 200 000 rokkanttól elvette a járandóságát az maga a jóságos télapó.
Szókrakész
@bakcsubakka: "Itt általában véleményeket szoktunk cserélni,normális stílusban,de sajnos vannak pszichiátriai esetek,amit mi hétköznapi emberek nehezen tudunk kezelni."

Pont itt bizonyítod, hogy te vagy a pszichiátriai eset.
Égő, hogy utána ennyire magyarázkodsz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.