A sorosista civilek elleni kormányzati kereszteshadjárat egyik legharciasabb lovagja, Németh Szilárd Fidesz-alelnök biztosan tudja, hogy Soros több pénzt adott Majtényiéknak, és már rég kérte a civilek átvilágítását a titkosszolgálatoktól. Igen, de erre nem volt lehetősége a törvények szerint, mondja az adatvédelmi hivatal. De más gond is van a civilek titkosszolgálati revolverezésével. A NAIH beszámolót kér Némethtől.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Tényleg nem értem, hogy van aki ezt a barmot el tudja viselni! =))
quadrocopter
Ugyanúgy hazudot a dagi patkány, mint az egyetemi végzettségét illetően!

Van ennél veszélyesebb is:
"De az ügyészség inkább törvénymódosítást kezdeményezett az Igazságügyi Minisztériumnál. Ennek eredményéről még nem hallottunk, arról viszont igen, hogy kiszélesítenék a titkos megfigyelések lehetőségét."

Ismét spicliország lettünk, persze, ott ahol egy ótvar spicli a miniszterelnök, ott ez nem is csoda! Retteg a rezsim, nem állk úgy a széna, ahogy várnák!
simmering73
Elszaporodtak a patkányok. Írtás kellene.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.