A szokásos pénteki miniszterelnöki interjújában a kormányfő ma mellőzte és meghamisította a tényeket, valamint sajátos konspirációs teóriával állt elő. Nem jó jel. Pedig a keddi strasbourgi ítélet nyomán biztosan át kellene értékelnie az elmúlt két év menekültügyi mesterkedését. Reggel interjút adott a magyar miniszterelnök. Szerinte a strasbourgi bíróság uniós („brüsszeli”) intézmény. Hát, nem. Az Emberi Jogok Európai Bírósága az Európa Tanács intézménye. Illetékessége kiterjed 47 államra, pl. Oroszországra vagy Albániára is. A kormányfő szerint „szerencsétlen afrikai emberek” nyertek pert Strasbourgban, mert vissza akarták őket küldeni Görögországba. Hát nem, a panaszosok bangladesiek (ázsiaiak), és nem Görögországba, hanem Szerbiába kényszerítették őket vissza. Orbán Viktor szerint a magyar tranzitzónák nem fogvatartási helyek. De azok, éppen ezt mondta ki a minapi ítélet, és józan ésszel egyébként is belátható. A kormányfő szerint Magyarország megakadályozta a...

Forrás: index.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Ha ehhez hozzávesszük a március 15-i ámokfutását is, bizony itt az idő, hogy beszámíthatatlanság miatt felmentsük a rábízott hivatalból!
quadrocopter
Egyre szarabb az állapota a genyónak, jó lenne, ha a környezete figyelne rá, mielőtt beleviszi az országot egy jóvátehetetlenbe!
Az állandó ellenségképre van adekvát szakorvosi definíció!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.