Nem az ügynök-, hanem a megrendelői listákat kell megismerni, azok nevét, akik a gaztetteket, a megtorlást elrendelték és végrehajtották – mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
quadrocopter
Aha, már beindult az előrementegetés, vajon Orbán-Spicli Viktort mivel zsarolhatták meg, vagy nem is kellett megzsarolni? És apóskát?
CsipkeRózsa
És akit nem zsaroltak, hanem jól megfizettek?
Sziszifusz
Valóban kérdés az, hogy a politika mai szereplői közül, kik voltak az MSZMP tagjai, illetve kiszolgálói. Ennek megismerése csak egy része a múlt rendszer kiszolgálói megismerésnek.
Az ügynökök nevének megismerése fontosabb kérdés ! Nehogy már bűneik alól felmentse a spicliket.
egyvandor
Valóban nem a nevük a legégetőbb inkább az hogyan szervezhették magukat újra és váltak a ner nélkülözhetetlen elemévé. Befolyásuk tovább erősödik, Most már ott tartunk hogy törvényjavaslatot nyújtanak be arról hogy bárkit gyanúsítás nélkül is meg lehessen figyelni lakását, egyéb dolgait titokban át lehessen kutatni, ...
Eladott Ország
Lázár: "Nem árt tudni, kik voltak azok, akiknek a párttagság sem volt elég, hogy kivegyék a részüket a rendszerből" Kérdezd meg a felcsúti Disneylandes főnöködtől. Mert a vályogseggű főnöködnek, szüleinek, rokonságának az egész pereputtynak nem volt elég a párttagság ők még III/III-as besúgók is voltak. Az iratok megsemmisítése már Horváth József III/III-as csoportfőnök idején megkezdődött, úgy hogy szemfényvesztés az egész.
RonaGyuri
Mi van csak nem vagy te is családilag érintett? =))
Eladott Ország
@RonaGyuri: Valószínű. Lázár meg az USA kitiltási listáján szerepel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.